Δεν ήρθε στα Τρίκαλα το αναστάσιμο φως Reviewed by Momizat on . Χωρίς Άγιο φως τα Τρίκαλα !!! Πέταξαν 13 αεροπλάνα από την Αθήνα και πήγαν στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας το Άγιο φως απο τα Ιεροσόλυμα και άφησαν απ' έξω Χωρίς Άγιο φως τα Τρίκαλα !!! Πέταξαν 13 αεροπλάνα από την Αθήνα και πήγαν στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας το Άγιο φως απο τα Ιεροσόλυμα και άφησαν απ' έξω Rating: 0

Δεν ήρθε στα Τρίκαλα το αναστάσιμο φως

Δεν ήρθε στα Τρίκαλα το αναστάσιμο φως

Χωρίς Άγιο φως τα Τρίκαλα !!! Πέταξαν 13 αεροπλάνα από την Αθήνα και πήγαν στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας το Άγιο φως απο τα Ιεροσόλυμα και άφησαν απ’ έξω τη Λάρισα.

Αρκετοί τοπικοί αξιωματούχοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της 110 Πτέρυγας Μάχης για να το υποδεχθούν όμως μάταια περίμεναν.

Και περίμενε με το φαναράκι ο Περιφερειαρχης κος Αγοραστος, οι “Άριστοι” βουλευτές της ΝΔ, Κελλας και Μπιζου και ο Συριζαιος Κόκκαλης να το παραλάβουν.

Ε.Π.

Σχόλια (3)

 • Κωνσταντίνα

  Λυπάμαι

  Απάντηση
 • ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ

  Καιρός να σταματήσει αυτή η ιστορία με το υποτιθέμενο «Άγιον Φώς», και η επίσημη εκκλησία να πάψει να καλύπτει ενόχως ένα «θαύμα» το οποίο ικανοποιεί την λαϊκή απλοϊκή πίστη επιπέδου συναξαρίου!! Να παραμείνει βεβαίως ως μία λαμπρή τελετή, η οποία κατοχυρώνει τα κυριαρχικά δικαιώματα του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, αλλά όχι αυτή η πεποιημένη μεταφυσική διάσταση. Η Εκκλησία ούτε ως θαύμα το δέχεται ούτε ως Μυστήριο!!!

  Απάντηση
 • Chris

  Και δεν μπόρεσα να χωνέψω το αρνί . Όλοι ήταν στεναχωρημένοι σήμερα στα Τρίκαλα…

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή