Δεν αντέχουν άλλο οι τρικαλινοί συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ Reviewed by Momizat on . Oι Τρικαλινοί συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ εκφράζουν την αγανάκτηση και την οργή τους για τις νέες περικοπές που έγιναν πρόσφατα στις συντάξεις και στα δώρα, τονίζοντα Oι Τρικαλινοί συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ εκφράζουν την αγανάκτηση και την οργή τους για τις νέες περικοπές που έγιναν πρόσφατα στις συντάξεις και στα δώρα, τονίζοντα Rating: 0

Δεν αντέχουν άλλο οι τρικαλινοί συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ

Δεν αντέχουν άλλο οι τρικαλινοί συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ

Oι Τρικαλινοί συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ εκφράζουν την αγανάκτηση και την οργή τους για τις νέες περικοπές που έγιναν πρόσφατα στις συντάξεις και στα δώρα, τονίζοντας; ότι   βρίσκονται σε αναστάτωση με τα νέα μέτρα που πάρθηκαν και υποβαθμίζουν περισσότερο τη ζωή τους, αφού αφαιρούν μέρος του εισοδήματος τους και μειώνουν την αγοραστική τους δυνατότητα. Αυτό ήτνα το κλίμα που επικράτησε στη σημερινή γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν στο επιμελητήριο Τρικάλων.

Όπως ανέφεραν οι ομιλητές στην συνέλευση, “τα χαράτσια, η φορολογία, το ακριβό πετρέλαιο, τα τιμολόγια της ΔΕΗ, η ανεργία που πλήττει τις οικογένειες και όλα αυτά που εφαρμόζονται  έχουν δημιουργήσει μια δυσάρεστη κατάσταση στον κλάδο και τον οδηγούν σε οικονομικό και κοινωνικό μαρασμό.

Όλα αυτά που γίνονται σε βάρος – τόνισαν – δεν μπορούμε να τα δεχθούμε αδιαμαρτύρητα και παθητικά. Πρέπει μα αντιδράσουμε και να μην επιτρέψουμε άλλη απαξίωση στη ζωή μας”.

 

ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΖΗΤΟΥΝ

·Να σταματήσει η επιδρομή στις συντάξεις, στα επικουρικά και να ξαναδοθούν τα δώρα.

·Να επιστραφούν τα χρήματα στο Ταμείο μας από την λεηλασία του χρηματιστηρίου και των ομολόγων που πάρθηκαν με τα μνημόνια. Το κράτος έχει υποχρέωση να τα αποδώσει πάλι στο Ταμείο.

·Να καταργηθούν όλοι οι αντικοινωνικοί και αντιασφαλιστικοί νόμοι που έχουν ψηφιστεί μέσω μνημονίων και γύρισαν τη ζωή μας αρκετά χρόνια πίσω.

·Να επανέλθουν τα όρια στις συντάξεις στα 60 και στα 65 χρόνια όπως ήταν πρίν.

·Να καταργηθεί ο φόρος ειδικής κατανάλωσης στο πετρέλαιο για να μπορέσει ο κόσμος να ζεσταθεί.

·Να εφαρμοστεί θεσμικά και πρακτικά η δωρεάν υγεία : Ιατρική και νοσοκομειακή περίθαλψη.

oaee6 oaee1 oaee2 oaee3 oaee4 oaee5

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή