"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.9 C
Trikala

“Δεν ασχολήθηκα με την πολιτική για να βρω δουλειά”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Zaxaroula

«Ένα είναι βέβαιο. Είμαι απόλυτα σίγουρη για την επιλογή μου. Ποτέ στο παρελθόν δεν είχα καμιά ανάμειξη στην πολιτική ζωή αυτού του τόπου. Είμαι Ποτάμι από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του. Είναι το μοναδικό κίνημα που πρεσβεύει την αλλαγή» ανέφερε η Ζαχαρούλα Γιαβρούτα – Λούδα μόλις έγινε γνωστό ότι κατεβαίνει στις εκλογές με το Ποτάμι.
Συνέντευξη στον Παναγιώτη Ευθυμιάδη
Η υποψήφια του Ποταμιού στα Τρίκαλα έδωσε συνέντευξη στο newsbeast.gr τονίζοντας ότι δεν μπήκε στην πολιτική για να βρει δουλειά γιατί έχει δουλειά.

Κατά την ίδια το Ποτάμι: «Είναι το κίνημα που μου έδωσε χώρο και λόγο και μου αναγνώρισε ως προσόν το ότι δουλεύω ασταμάτητα τα τελευταία 22 χρόνια βασιζόμενη μόνο στις δυνάμεις μου και πουθενά αλλού. Είμαι 37 ετών. Δεν βρήκα τίποτα έτοιμο στη ζωή μου και χρειάστηκε να δώσω πολλές μάχες ως τώρα. Και προς το παρόν τα κατάφερα. Κόντρα σε όλες τις προβλέψεις. Είμαι επίμονη, δραστήρια και μου αρέσει να κάνω όνειρα και να προσπαθώ να τα πραγματοποιώ. Έχω ανάγκη να συνεχίζω να ελπίζω. Εγώ είμαι Το Ποτάμι».

– Γιατί αποφασίσατε να μπείτε στην πολιτική με Το Ποτάμι σε μια περίοδο που η πολιτική χάνει την αίγλη της;
Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόλαβα να το σκεφτώ πολύ. Τώρα βρέθηκε ένα κίνημα που μου έδωσε λόγο και χώρο. Που θεωρεί σημαντικό να έχει στους κόλπους του μια αγρότισσα και που από την πρώτη στιγμή έδωσε μεγάλη βαρύτητα στον πρωτογενή τομέα. Οπότε αν όχι τώρα, τότε πότε;

– Εσείς είστε μια νέα αγρότισσα, ιδιοκτήτρια οινοποιείου. Τι είναι αυτό που θέλετε να αλλάξετε στη Βουλή;
Τα πάντα εκτός από το κτίριο. Θέλω να δω αυτό τον ναό της δημοκρατίας να υπηρετεί όντως τη δημοκρατία και τους πολίτες αυτής της χώρας. Να ανανεωθεί οπωσδήποτε το έμψυχο υλικό της, δίνοντας θέση σε νέους ανθρώπους που δεν έχουν βαρίδια και συμφέροντα να εξυπηρετήσουν έτσι ώστε να δουλέψουν ανεμπόδιστα για το καλό αυτού του τόπου. .

– Πού μπαίνει ο πήχης για το «Ποτάμι» και για εσάς προσωπικά, στα Τρίκαλα;
Ο στόχος όπως έχει πει κι ο επικεφαλής μας είναι η Τρίτη θέση. Και για μένα προσωπικά να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα το Ποτάμι στο Νομό μας. Δεν ασχολήθηκα με την πολιτική για να βρω δουλειά. Έχω δουλειά.

– Γιατί είστε «Ποτάμι από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του»; Τι είναι αυτό που σας γοήτευσε;
Το κάλεσμα του Σταύρου Θεοδωράκη με βρήκε χωρίς δεύτερη σκέψη στο πλευρό του. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζω πολλά χρόνια, έχω δει τη διαδρομή του, τους αγώνες του. Δεν του χαρίστηκε τίποτα στη ζωή του και στη φάση που τα είχε όλα είπε τα παρατάω και πάμε όλοι μαζί να κάνουμε μια προσπάθεια. Εγώ τι θα έλεγα όχι; Ο κ. Θεοδωράκης μ ακούει και για μένα αυτό είναι ελπιδοφόρο. Αυτό είχα ανάγκη κάποιος να μ ακούσει και να μου πει μην το βάζεις κάτω θα το παλέψουμε και να το εννοεί. Δεν είναι αποκομμένος από την κοινωνία. Είναι μέσα στην κοινωνία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης