«Δεν γεννηθήκαμε για να αντιστεκόμαστε. Γεννηθήκαμε για να νικήσουμε!» Reviewed by Momizat on . Δεν θέλουν απλά επώδυνη συμφωνία θέλουν την πλήρη υποταγή της πρώτης Ευρωπαικής Κυβέρνησης που «ΤΟΛΜΗΣΕ» να αμφισβητήσει την τιμωρητική ευρώ-λιτότητα του Διευθυ Δεν θέλουν απλά επώδυνη συμφωνία θέλουν την πλήρη υποταγή της πρώτης Ευρωπαικής Κυβέρνησης που «ΤΟΛΜΗΣΕ» να αμφισβητήσει την τιμωρητική ευρώ-λιτότητα του Διευθυ Rating: 0

«Δεν γεννηθήκαμε για να αντιστεκόμαστε. Γεννηθήκαμε για να νικήσουμε!»

KAPELAS

Δεν θέλουν απλά επώδυνη συμφωνία θέλουν την πλήρη υποταγή της πρώτης Ευρωπαικής Κυβέρνησης που «ΤΟΛΜΗΣΕ» να αμφισβητήσει την τιμωρητική ευρώ-λιτότητα του Διευθυντηρίου των Βρυξελών ως σωτηρία !
Δεν θέλουν την ανάπτυξη της χώρας αλλά την συνεχώς αυξανομένη ανάγκη της για νέα δανεικά!
Στο μόνο που ελπίζουν είναι στην πλήρη υποταγή μας ως παραδειγματισμό, αλλά και να προσθέσουν άλλο έναν κρίκο (τον σημαντικότερο) στην αλυσίδα των προτεκτοράτων χωρών – δορυφόρων της Γερμανίας!
Νάνοι και ανιστόρητοι…
Θεωρούν πως η Αντίσταση μιας χώρας και ενός λαού θα εξασθενεί όσο θα αδειάζουν ταμεία της… Ο πλούτος μιας χώρας δεν μετριέται ευρώ αλλά, στην ανεξάντλητη δύναμη της ψυχής που διαθέτει στις δύσκολες στιγμές της Ιστορίας του να Αντιστέκεται στην υποταγή!!
Και τους διαφεύγει ίσως το σημαντικότερο… Η Αριστερά δεν ήρθε ως διαχειριστής της κρίσης… Ο ρόλος και ο προορισμός της είναι να την σταματήσει !
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ…
«Δεν γεννηθήκαμε για να αντιστεκόμαστε. Γεννηθήκαμε για να νικήσουμε!»

ΚΑΠΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Μέλος ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή