Δεν δέχεται πρόσφυγες στον Κοκκινοπηλό ο Δήμος Ελασσόνας Reviewed by Momizat on . Την αντίδραση του Δήμου Ελασσόνας προκαλεί το ενδεχόμενο φιλοξενίας προσφύγων στις εγκαταλειμμένες κατασκηνώσεις του Κοκκινοπηλού, στις οποίες το 2001 είχαν φιλ Την αντίδραση του Δήμου Ελασσόνας προκαλεί το ενδεχόμενο φιλοξενίας προσφύγων στις εγκαταλειμμένες κατασκηνώσεις του Κοκκινοπηλού, στις οποίες το 2001 είχαν φιλ Rating: 0

Δεν δέχεται πρόσφυγες στον Κοκκινοπηλό ο Δήμος Ελασσόνας

metanastes2315
Την αντίδραση του Δήμου Ελασσόνας προκαλεί το ενδεχόμενο φιλοξενίας προσφύγων στις εγκαταλειμμένες κατασκηνώσεις του Κοκκινοπηλού, στις οποίες το 2001 είχαν φιλοξενηθεί παιδιά από τον πόλεμο στη Σερβία και αργότερα, για διάστημα μερικών μηνών, Αφγανοί πρόσφυγες που μεταφέρθηκαν στη χώρα μας.
Ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, δηλώνει μάλιστα ότι οι εγκαταστάσεις στον Κοκκινοπηλό θα δημοπρατηθούν άμεσα από τον Δήμο ώστε να λειτουργήσουν ως παιδικές κατασκηνώσεις.
Είναι κοινό μυστικό ότι σε ενδεχόμενη φιλοξενία μεταναστών αντιδρούν κάτοικοι και φορείς της περιοχής, οι οποίοι θεωρούν ότι ένας προσφυγικός καταυλισμός είναι εστία μόλυνσης και η παρουσία του υποβαθμίζει την ευρύτερη περιοχή.
Πάντως, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει καμιά επίσημη κυβερνητική απόφαση για αξιοποίηση του Κοκκινοπηλού, στην Ελασσόνα.
kosmoslarissa.g

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή