Δεν είναι αλήθεια λέει ο δήμος Λάρισας ότι πήρε παράταση το Παζάρι Reviewed by Momizat on . Την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας σχολιάζει η δημοτική αρχή Λάρισας, σχετικά με την παράταση του παζαριού για μία ημέρα, κάτι το οποίο δεν παραδέχετ Την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας σχολιάζει η δημοτική αρχή Λάρισας, σχετικά με την παράταση του παζαριού για μία ημέρα, κάτι το οποίο δεν παραδέχετ Rating: 0

Δεν είναι αλήθεια λέει ο δήμος Λάρισας ότι πήρε παράταση το Παζάρι

Δεν είναι αλήθεια λέει ο δήμος Λάρισας ότι πήρε παράταση το Παζάρι

Την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας σχολιάζει η δημοτική αρχή Λάρισας, σχετικά με την παράταση του παζαριού για μία ημέρα, κάτι το οποίο δεν παραδέχεται ο δήμος. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Παζάρι της Λάρισας λειτούργησε και φέτος, όπως κάθε χρόνο, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την νομοθεσία

Το Παζάρι ξεκίνησε την λειτουργία του αργά το βράδυ της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου λίγο πριν την συναυλία του Γκόραν Μπρέγκοβιτς και ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι το σύνολο των εγκαταστάσεων  ηλεκτροδοτήθηκαν από τον Δήμο Λαρισαίων το απόγευμα της Κυριακής.

Το Παζάρι ολοκλήρωσε την λειτουργία του το βράδυ της περασμένης Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου.  Η Δευτέρα 1η Οκτωβρίου ήταν ημέρα αποχώρησης των επαγγελματιών και τακτοποίησης των λογαριασμών. Σημειώνεται ότι από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, ένα μεγάλο μέρος των επαγγελματιών αποχώρησε.

Επομένως, η θέση ότι το παζάρι διήρκησε δέκα ημέρες δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή