Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά στη ΝΔ Reviewed by Momizat on . Την ώρα που η χώρα διέρχεται δύσκολες στιγμές και οι επόμενοι μήνες προβλέπονται κρίσιμοι στα εθνικά θέματα και το μεταναστευτικό, το πολιτικό προσωπικό κάνει τ Την ώρα που η χώρα διέρχεται δύσκολες στιγμές και οι επόμενοι μήνες προβλέπονται κρίσιμοι στα εθνικά θέματα και το μεταναστευτικό, το πολιτικό προσωπικό κάνει τ Rating: 0

Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά στη ΝΔ

Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά στη ΝΔ

Την ώρα που η χώρα διέρχεται δύσκολες στιγμές και οι επόμενοι μήνες προβλέπονται κρίσιμοι στα εθνικά θέματα και το μεταναστευτικό, το πολιτικό προσωπικό κάνει τα πάντα για να αποδείξει ότι είναι λίγο και κατώτερο των περιστάσεων.

Μετά τις φαιδρότητες που ζήσαμε όλοι το προηγούμενο διάστημα με τη στελέχωση του κρατικού μηχανισμού, την έλλειψη προνοητικότητας και τη παιδαριώδη ολιγωρία που επίσης επέδειξε η κυβέρνηση στο ζήτημα της συμφωνίας Τουρκίας – Λιβύης για την ΑΟΖ, ο αρχηγός της ΝΔ και πρωθυπουργός ζήτησε από τα στελέχη που μετέχουν στο 13ο συνέδριο του κόμματος (που κανείς δεν κατάλαβε γιατί έγινε), να τρέξουν λέει βραδιάτικα 4 χιλιόμετρα. 

Η σημερινή ηγεσία της ΝΔ αλλά και το σύνολο του πολιτικού συστήματος, πιστεύει ότι αρκεί να μοιράζεις κρατικές θέσεις και χρήμα σε ημετέρους, στη διαπλοκή και στα ΜΜΕ, για να κυβερνήσεις επιτυχώς τη χώρα.

Οι πρακτικές αυτές βέβαια, ουδόλως έχουν σχέση με την πολιτική ορθότητα και πραγματικότητα, ενώ αντιβαίνουν καταφανώς με τις ιδρυτικές αρχές και αξίες της δεξιάς πατριωτικής παράταξης.

Πάντως με αυτά και άλλα πολλά, δεν έχει άδικο ο Ερντογάν που τους γλεντάει..!

Κωνσταντίνος Κουτσονάσιος.

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή