"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Δεν θέλουν πρόσφυγες στην περιοχή τους κάτοικοι της Χρυσομηλιάς

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με επιστολή τους προς το Δήμο Καλαμπάκας, την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, την περιφέρεια Θεσσαλίας, το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και τους βουλευτές του νομού μας 581 κάτοικοι της Χρυσομηλιάς εκφράζουν τη διαμαρτυρία τους για την πιθανή εγκατάσταση προσφύγων σε ξενοδοχεία της περιοχής. Όπως αναφέρουν στην επιστολή τους:
«Κύριοι,
Με θλίψη μας έχουμε πληροφορηθεί τις τελευταίες μέρες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ότι γίνονται διερευνητικές ενέργειες για την εγκατάσταση προσφύγων σε ξενοδοχειακά καταλύματα της περιοχής μας.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε την πλήρη αντίθεσή μας στις συγκεκριμένες ενέργειες, καθώς η περιοχή μας εκτός από το πλούσιο φυσικό κάλλος της, διακρίνεται για τους φιλήσυχους κατοίκους της και τις οικογένειες (πολλές από τις οποίες πολύτεκνες) που ζουν αρμονικά μεταξύ τους.
Αυτή την αρμονία έχουμε υποχρέωση να διαφυλάξουμε και για αυτό σας υποβάλλουμε τις υπογραφές διαμαρτυρίας των κατοίκων της περιοχής μας, ευελπιστώντας στις δικές σας ενέργειες ώστε να αποφευχθεί η εγκατάσταση προσφύγων στην περιοχή μας.
Έπονται 581 υπογραφές των κατοίκων»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης