"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.4 C
Trikala

ΔΕΝ καλωσορίζουμε στην πόλη μας έναν υπουργό που έπρεπε να είχε παραιτηθεί την 1 η Μαρτίου

lafarm

Σχετικά άρθρα

ΜέΡΑ 25 – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Όπως φαίνεται ακόμα και στο Δημαρχείο Τρικάλων τρολάρουν την κυβέρνηση.


Δεν εξηγείται αλλιώς πως σκέφθηκαν να καλέσουν σε μια διημερίδα που διοργανώνει ο Δήμος Τρικκαίων τον υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο για να αναπτύξει τη θεματική του με τίτλο «Η Ελλάδα προετοιμάζεται για το μεγάλο αναπτυξιακό άλμα», η οποία μάλιστα διημερίδα διοργανώνεται στις πρώην αποθήκες της ΕΑΣ Τρικάλων, δίπλα στο σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης (!!!)


Την τελευταία φορά που ο κ. Παπαδόπουλος επισκέφθηκε ένα σιδηροδρομικό σταθμό, ήταν πριν από ένα μήνα, στη γειτονική Λάρισα, όπου και επιχείρησε να δώσει ένα αλήστου μνήμης show σχετικά με την τηλεδιοίκηση που δήθεν διαθέτει το σιδηροδρομικό δίκτυο στη χώρα μας, αλλά διαψεύστηκε οικτρά σε ζωντανή μετάδοση από τους ίδιους τους εργαζόμενους, με αποτέλεσμα συνεργάτες του υπουργού να διακόψουν άκομψα και αυταρχικά τα όσα δήλωνε live ο σταθμάρχης στα μέσα ενημέρωσης.


Ο υφυπουργός μεταφορών σήμερα δεν έπρεπε να είναι στη θέση του και φυσικά δεν θα έπρεπε να καλείται να αναπτύξει τη θεματική του σε μια διημερίδα που δήθεν αφορά το μέλλον της πόλης μας , γιατί απλούστατα ο συγκεκριμένος δεν διαθέτει την παραμικρή πλέον πολιτική αξιοπιστία. Έπρεπε άλλωστε να είχε παραιτηθεί από το πρωινό της 1 ης Μαρτίου, αναλαμβάνοντας μαζί με την
υπόλοιπη πολιτική ηγεσία του υπουργείου του, τις ευθύνες τους για το έγκλημα στα Τέμπη με τους 57 τουλάχιστον νεκρούς.


Ακόμα και αν δεν έπραξε κάτι τέτοιο , αυτό δεν σημαίνει ότι οι διαχρονικές ευθύνες των κομμάτων εξουσίας για το έγκλημα αυτό έχουν εμπεδωθεί πια στη συνείδηση της κοινωνίας. Πέρα από τις χρόνιες παθογένειες του ελληνικού πολιτικού συστήματος, η απερχόμενη κυβέρνηση, και με την υπογραφή του κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου, διαμόρφωσε την σημερινή πραγματικότητα της πλήρους απαξίωσης των υποδομών και της υποστελέχωσης των σιδηροδρόμων και ουσιαστικά άνοιξε το δρόμο για να συμβεί κάποια μοιραία ημέρα ένα έγκλημα με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες που πλήγωσε ανεπανόρθωτα την κοινωνική συνείδηση.


Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ότι αυτές οι κυβερνητικές συνειδητές πολιτικές επιλογές και οι πρακτικές οδήγησαν σε αυτό το εγκληματικό αποτέλεσμα. Και έχουν τώρα το θράσος να μας πείσουν με τις εισηγήσεις τους σε φανφαρώνικα «συνέδρια» προεκλογικής στόχευσης, ότι οραματίζονται δήθεν το αναπτυξιακό άλμα στο μέλλον (!!!)


Λίγη ντροπή δεν φθάνει .
ΜέΡΑ 25 – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης