Δεν μας έφτανε η ΕΡΤ, με την πολύωρη Live σύνδεση και τον Ζαμπούνη, έχουμε και τους φιλοβασιλικούς της Κέρκυρας Reviewed by Momizat on . Δεν μας έφτανε η ΕΡΤ, με την πολύωρη Live σύνδεση και τον Ζαμπούνη σε ρόλο έμπειρου ''αναλυτή'', των αποικιοκρατικών αγγλικών βασιλικών πεπραγμένων, έχουμε και Δεν μας έφτανε η ΕΡΤ, με την πολύωρη Live σύνδεση και τον Ζαμπούνη σε ρόλο έμπειρου ''αναλυτή'', των αποικιοκρατικών αγγλικών βασιλικών πεπραγμένων, έχουμε και Rating: 0

Δεν μας έφτανε η ΕΡΤ, με την πολύωρη Live σύνδεση και τον Ζαμπούνη, έχουμε και τους φιλοβασιλικούς της Κέρκυρας

Δεν μας έφτανε η ΕΡΤ, με την πολύωρη Live σύνδεση και τον Ζαμπούνη, έχουμε και τους φιλοβασιλικούς της Κέρκυρας

Δεν μας έφτανε η ΕΡΤ, με την πολύωρη Live σύνδεση και τον Ζαμπούνη σε ρόλο έμπειρου ”αναλυτή”, των αποικιοκρατικών αγγλικών βασιλικών πεπραγμένων, έχουμε και τους φιλοβασιλικούς της Κέρκυρας(που πέρασε και δεν ακούμπησε ο Φίλιππος).

Αυτό που πραγματικά συνέβη, με ενορχηστρωτή τον Μητροπολίτη Κέρκυρας, ήταν μια ακόμη θρησκευτικό-πολιτική φαρσοκωμωδία που ξεπέρασε τα όρια ακόμα και του βασιλοχουντικού κιτς, ακόμα και αν δεχτούμε πως ο βρετανοαναθρεμμένος Φίλιππος, γεννήθηκε στο νησί και παρέμεινε για 18 μήνες.

Αυτή η γελοιότητα με την περιφορά της εικόνας και την τελετή διάρκειας περίπου 40 λεπτών, πραγματοποιήθηκε στον ναό του Αγίου Σπυρίδωνα και έγινε παράλληλα με την κηδεία του Φίλιππου στην Αγγλία!

Στον ναό χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Κέρκυρας, Νεκτάριος. Τις κερκυραϊκές Αρχές ”εκπροσώπησαν” η φιλοκυβερνητική δήμαρχος Μ. Υδραίου, ο Πρόεδρος του ΔΣ του Κεντρικού Δήμου Δ. Μεταλληνός και φυσικά ποιος άλλος, ο βουλευτής της ΝΔ, Σ. Γκίκας…

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή