"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

36.8 C
Trikala

Δεν μας καταδέχεται η υπουργός Τουρισμού κ. Κεφαλογιάννη;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Θεσσαλία έχει υποστεί πολύ βαθιές πληγές μετά τις καταστροφικές πλημμύρες, με κάποιους να στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και κάποιους σχεδόν να απαξιούν να ασχοληθούν.

Από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα, μας έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση «το τεράστιο ενδιαφέρον» του Υπουργείου Τουρισμού για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το έχουμε επισημάνει κατά καιρούς.

Ποια είναι αλήθεια η βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη που είχε εξαγγείλει η Υπουργός Τουρισμού κ. Κεφαλογιάννη και η προσπάθεια που γίνεται συντονισμένα από την κυβέρνηση για την στήριξη των πληγεισών περιοχών;

Ποιο είναι το εξειδικευμένο σχέδιο δράσεων που εκπονείται κατά προτεραιότητα από το Υπουργείο Τουρισμού, τόσο για την τουριστική προβολή στο εξωτερικό όσο και την ενίσχυση της ανάπτυξης των ειδικών μορφών τουρισμού για την περιοχή της Θεσσαλίας;

Ποια είναι η απάντηση σας κ. Υπουργέ;

Τα πωλητήρια στις τουριστικές περιοχές της Θεσσαλίας σε ξενοδοχειακές μονάδες και τουριστικά καταλύματα, σε παραδοσιακούς ξενώνες και σε καταλύματα μικρότερης κατηγορίας που όλα αυτά τα χρόνια λειτουργούσαν σε οικογενειακή βάση αποτελώντας βασικό πυλώνα της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας;

Μήπως είναι η κίνηση ματ, με το «κόψιμο» του χιονοδρομικού κέντρου του Πηλίου; Δεν θα υπάρξει χρηματοδότηση για τις επενδύσεις στο χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου μέσα από το έργο «Αναβάθμιση χιονοδρομικών κέντρων» της Δράσης «Τουριστική Ανάπτυξη», συνολικής συνεισφοράς 43,3 εκ. € του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Η Περιφέρεια από την πλευρά της, ασκεί πιέσεις για αύξηση της συνολικής διαθέσιμης χρηματοδότησης από τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης και προσπαθεί να βρει έγκαιρα άλλες πηγές χρηματοδότησης.

Η κ. Κεφαλογιάννη δεν εμφανίστηκε καθόλου στην Θεσσαλία μετά τις καταστροφές και δεν έδειξε και κανένα ενδιαφέρον να συμμετάσχει το Υπουργείο Τουρισμού στην αντιμετώπιση αυτής της κρίσης.

Ας βρει λίγο χρόνο η Υπουργός Τουρισμού να επισκεφθεί και την περιοχή του Ασπροποτάμου που έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Δεν πάνε όλα ρολόι στη Θεσσαλία. Δεν είναι μόνο η Μύκονος, η Σαντορίνη και η Κρήτη τουριστικοί προορισμοί στην Ελλάδα.

Δεν είστε Υπουργός κ. Κεφαλογιάννη για τα εύκολα, είστε κυρίως για τα δύσκολα, γιατί στα εύκολα όλοι καλοί είναι με βόλτες, χαμόγελα, selfies, εκδρομές, διακοπές και μπάνια….

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Άνθρωποι έχουν κεφαλήν και πόδας
  Μυαλό στην κεφαλήν και δύναμη στους πόδας
  Αγάλματα ιψωνομαι για να θυμόμαστε
  Ήρωες Ευεργέτες και κάτι δημιουργικό που αφήνει η κοινωνια για το μέλλον
  Και όχι προσωπικές φωτογραφίες για
  Τον τόπο αυτό πού έχει μια υπερηφάνεια
  Να λέγεται ΕΛΛΗΝΑΣ και όχι Mischling
  Αυτή είναι η γνώμη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης