"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Δεν ξέρουν ότι η χώρα θα είναι σε επιτροπεία μέχρι το 2060 και πως χρεοκόπησε το 2010;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας.

Mε το νέο νομοσχέδιο που θα καταθέσουν οι “Άριστοι” της ΝΔ ο περιφερειάρχης και ο δήμαρχος θα μπορούν να εκλέγονται με το 42% χωρίς δεύτερο γύρο, που μπορεί να γίνει και 40% μετά από την συζήτηση στη Βουλή για πιο δημοκρατικό και το πλαφόν για την είσοδο στο Δημοτικό Συμβούλιο ενός συνδυασμού θα είναι το 3%.

Και έλαμψε η δημοκρατία των “Αρίστων” , αυτή που στραγγαλίζει τη λαϊκή θέληση, αυτή που γύρισε τους εργαζόμενους ένα αιώνα πίσω , αυτή που καθιέρωσε το 10ωρο χωρίς πρόσθετη αμοιβή ή ρεπό με μισθούς πείνας ,των 200 ευρώ.

Αυτή που καταργεί το δικαίωμα των εργαζομένων ,την απεργία , η οποία θεωρείται κολάσιμη πράξη και τα δικαστήρια τους χαρακτηρίζουν τις 9 στις 10 απεργίες παράνομες και καταχρηστικές .

Αυτή που υιοθέτησε την απεργοκτονα διάταξη της Αχτσιόγλου του ΣΎΡΙΖΑ , με την οποία για να παρθεί απόφαση από την Γενική Συνέλευση των Σωματείων των εργαζομένων για απεργία χρειάζεται η ψήφος των 50%+1 μελών, αλλά για την εκλογή δημάρχου και περιφερειάρχη που θα διοικούν την πόλη και την περιφέρεια αρκεί η ψήφος του 42% των πολιτών.

Και όλα αυτά παρουσιάζονται στον λαό μας που γονάτισε από την οικονομική τους κρίση, από τους 5000 θανάτους στη χώρα μας, με τις ελλείψεις στα νοσοκομεία, από την ανεργία και την φτώχεια σαν “εκσυγχρονισμός” !

Ε.Π.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Την είδαμε και την απλή αναλογική των ΛΑΪΚΙΣΤΩΝ που οδήγησε στα παζάρια για αντιδημαρχίες/αντιπεριφερειάρχες με τις μειοψηφίες…Η αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη διοίκησης διότι αφορά την καθημερινότητα, δεν είναι MKO να συζητάμε…

    • Σπουδάσαντες στην Ανωτάτη …Ιωβική, περιμένουμε από τον κ. POLITIS να βρει κάτι κακό, ή έστω μέτριο, που έπραξε η ΝΔ και ο Δήμαρχος μας.

        • Οι δεξιοί,(μάλλον αυτούς που χρησιμοποιούσαν οι πραγματικοί δεξιοί) υπήρξαν διαχρονικά ανορθόγραφοι.Οφείλεται στην έλλειψη παιδείας. Θα μου πεις, εάν είχαν παιδεία,(Ελληνικά, Γεωγραφία, Ιστορία), δεν θα ήσαν δεξιοί.Ατέρμων…

        • Κ. POLITIS.
          Εάν βγείτε από τα σύνορα της χώρας σας και πείτε στους ”έξω” ότι εγώ υποστηρίζω κάποιους που καταργούν την απλή αναλογική και επαναφέρουν το πλειοψηφικό, ξέρετε γιατί δεν θα σας …μουτζώσουν;
          Διότι οι …δύσμοιροι αγνοούν την …γλύκα της μούτζας.

            • Παραδεχόμαστε ότι η απλή αναλογική, το δίκαιο της υπόθεσης δηλαδή, το λογικό, ότι πήρες 60% άρα πρέπει να πάρεις 60% των εδρών, το 1% θα πάρεις 1%, είναι λανθασμένο. Νομίζουμε ότι το δικό σου είναι σωστό.
              Επίσης νομίζουμε ότι τα …γκαφάλια(ρώτα τον Ταμήλο για το λήμμα), είναι γκαφάλια.

            • Παραδεχόμαστε ότι η απλή αναλογική, το δίκαιο της υπόθεσης δηλαδή, το λογικό, ότι πήρες 60% άρα πρέπει να πάρεις 60% των εδρών, το 1% θα πάρεις 1%, είναι λανθασμένο. Νομίζουμε ότι το δικό σου είναι σωστό.
              Επίσης νομίζουμε ότι τα …γκαφάλια(ρώτα τον φίλο σου τονΤαμήλο για το λήμμα), είναι γκαφάλια.
              Υ.Γ. ΔΕΝ είναι ο κανόνας στους Ζουλού, στους Μάο- Μάο,στους Χούτου, στους Τούτσι κλπ. Παρεξηγήθηκες με τον τίτλο του Τρόλ ε;
              Τι σε ζορίζουν οι συμφωνίες; Τέτοιες κάνεις κάθε μέρα πολλές, μέχρι και τι θα φας στο σπίτι. Η παγκόσμια Ιστορία αποτελείται από συμφωνίες.Η κορυφαία ήταν η …9η.

  2. Υπάρχει μελέτη του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης διαθέσιμη διαδικτυακά, με ένα απλό google search. Εκεί θα δεις τι συστήματα έχουν οι διάφορες χώρες τις ΕΕ και δεν ειναι συνήθως με απλή αναλογική. Αλλά αν οραματίζεται κάποιος αντιδημαρχία με αντάλλαγμα τις έδρες του 3%, λογικό είναι να θέλει απλή αναλογική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης