Δεν παραδίδει το γραφείο του στη Βουλή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης Reviewed by Momizat on . Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει ζητήσει να απελευθερώσουν τα γραφεία που διατηρούν στο κεντρικό κτήριο του κοινοβουλίου οι πρώην πρωθυπουργοί που δεν είναι βουλευτές Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει ζητήσει να απελευθερώσουν τα γραφεία που διατηρούν στο κεντρικό κτήριο του κοινοβουλίου οι πρώην πρωθυπουργοί που δεν είναι βουλευτές Rating: 0

Δεν παραδίδει το γραφείο του στη Βουλή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Δεν παραδίδει το γραφείο του στη Βουλή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει ζητήσει να απελευθερώσουν τα γραφεία που διατηρούν στο κεντρικό κτήριο του κοινοβουλίου οι πρώην πρωθυπουργοί που δεν είναι βουλευτές

Δεν παραδίδει ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το γραφείο που διατηρεί στην Βουλή, απορρίπτοντας το αίτημα της Ζωής Κωνσταντοπούλου η οποία έχει ζητήσει να απελευθερώσουν τα γραφεία που διατηρούν στο κεντρικό κτήριο του κοινοβουλίου οι πρώην πρωθυπουργοί που δεν είναι βουλευτές.

Μιλώντας στην Ολομέλεια την Τετάρτη η Πρόεδρος της Βουλής είπε ότι στην απαντητική του επιστολή ο κ. Μητσοτάκης αρνήθηκε να εγκαταλείψει το γραφείο του, επικαλούμενος την μακρά κοινοβουλευτική του ιστορία, ενώ ζήτησε από την κυρία Κωνσταντοπούλου να αναθεωρήσει την απόφασή της.

Μάλιστα, το θέμα προκάλεσε -μεταξύ άλλων- την έντονη αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη η οποία είπε ότι ο πατέρας της δικαιούται το γραφείο μετά από 75 χρόνια κοινοβουλευτικής δράσης, αφού ο Κανονισμός της Βουλής προβλέπει ότι οι πρώην πρωθυπουργοί δικαιούνται να έχουν γραφείο στο βουλευτήριο.

«Αν εσείς πιστεύετε ότι η δική σας απόφαση μπορεί να καταργεί τον Κανονισμό της Βουλής είστε βαθιά νυχτωμένη», είπε η πρώην υπουργός απευθυνόμενη στην Πρόεδρο της Βουλής.

Ωστόσο, η κυρία Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε και στον Κώστα Σημίτη, λέγοντας ότι ο ίδιος υποστήριξε πως δεν έχει πρόβλημα να παραδώσει το γραφείο του, αρκεί να βρεθεί ένας άλλος χώρος για εκείνον που να πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας καθώς -όπως είπε- αποτελεί τρομοκρατικό στόχο.

Όμως, όπως ανέφερε η Πρόεδρος της Βουλής και ο Γιώργος Παπανδρέου δέχτηκε να αφήσει το γραφείο του, με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει ένα άλλο για εκείνον.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή