Δεν πείστηκαν οι ΑΝ. ΕΛΛ από τις εξηγήσεις της «Φυσάει Κόντρα» Reviewed by Momizat on . Με σκληρές εκφράσεις («ύβρεις», «παραλήρημα», «συκοφαντίες», «πολιτικάντηδες», οι ΑΝ.ΕΛΛ Τρικάλων δεν πείστηκαν από την πρώτη απάντηση της παράταξης «Φυσάει Κόν Με σκληρές εκφράσεις («ύβρεις», «παραλήρημα», «συκοφαντίες», «πολιτικάντηδες», οι ΑΝ.ΕΛΛ Τρικάλων δεν πείστηκαν από την πρώτη απάντηση της παράταξης «Φυσάει Κόν Rating: 0

Δεν πείστηκαν οι ΑΝ. ΕΛΛ από τις εξηγήσεις της «Φυσάει Κόντρα»

Δεν πείστηκαν οι ΑΝ. ΕΛΛ από τις εξηγήσεις της «Φυσάει Κόντρα»

Με σκληρές εκφράσεις («ύβρεις», «παραλήρημα», «συκοφαντίες», «πολιτικάντηδες», οι ΑΝ.ΕΛΛ Τρικάλων δεν πείστηκαν από την πρώτη απάντηση της παράταξης «Φυσάει Κόντρα», σχετικά με τις αναφορές στο κόμμα. Όχι μόνο χρησιμοποιούν σκληρές εκφράσεις, αλλά ζητούν ανάκληση των χαρακτηρισμών («εθνικιστικό», «ρατσιστικό») για το κόμμα τους, αλλά και δημόσια τοποθέτηση των βουλευτίνων Παν. Δριτσέλη και Η. Διώτη (της δεύτερης, ως υποψήφιας περιφερειάρχισσας) για τις δηλώσεις Παπαθανασίου. Προφανώς επείκεται και απάντηση της «Φυσάει Κόντρα»:

Την πρώτη φορά δε δώσαμε σημασία, τη δεύτερη  φορά το ρίξαμε στο τραγούδι. Εξάλλου συνειδητά δε συμμετέχουμε στα καιροσκοπικά τυχοδιωκτικά παιχνίδια τον πολιτικάντηδων. Θεωρούμε πως ο καλύτερης κριτής είναι η κοινωνία και οι συμπολίτες μας που μας αξιολογούν από τις πράξεις, τις ιδέες και τους αγώνες μας. Δυστυχώς όμως η επιθυμία μας να κρατήσουμε ένα επίπεδο στο δημόσιο διάλογο εκλαμβάνεται από πολλούς ως αδυναμία.

Ο κος Παπαθανασίου και η παράταξή του δεν είχε το θάρρος να ανακαλέσει τις ύβρεις και να ζητήσει δημόσια συγνώμη από το κίνημα μας. Δεν είχε καν το θάρρος να στηρίξει την άποψη του αντί αυτού επιχειρηματολόγησε για το πόσο «εθνικιστές» και «ρατσιστές»  είναι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στηριγμένος σε ένα ανυπόγραφο δημοσίευμα  και συνέχισε το υβριστικό του παραλήρημα.

Η συνείδηση μας και οι αξίες μας δεν μας επιτρέπουν να μένουμε σιωπηλοί στον οχετό των ύβρεων και των συκοφαντιών που δεχόμαστε. Για εμάς είναι πλέον θέμα βαθύτατα ηθικό και βαθύτατα πολιτικό .

Για αυτό καλούμε τον κ. Παπαθανασίου και τους υποψήφιους συμβούλους του να ανακαλέσουν άμεσα και να ζητήσουν δημόσια συγνώμη. Επίσης γνωρίζοντας ότι ο κος Παπαθανασίου είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πως ο συνδυασμός του στηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ  καλούμε τα τοπικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ  , τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κα Δριτσέλη, τη  βουλευτή Λάρισας κα Διώτη (η οποία και αυτή ζητάει τη στήριξη της Τρικαλινής κοινωνίας ως υποψήφια)  δημόσια να τοποθετηθούν  επί του θέματος χωρίς μισόλογα και λέξεις που θα χρήζουν παρερμηνεία .

Συμφωνούν ΝΑΙ ή ΌΧΙ με την άποψη του κ. Παπαθανασίου ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι  κόμμα «με εθνικιστικό και  ρατσιστικό  λόγο;

Συμφωνούν ΝΑΙ ή ΌΧΙ με την άποψη του κ. Παπαθανασίου ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι κίνημα που «διακατέχεται από ξενοφοβικά σύνδρομα και ορισμένα στελέχη του χρησιμοποιούν εθνικιστικές «κορώνες»;

Ο καθένας από εδώ και πέρα ας ξεκαθαρίσει τη θέση απέναντι στην κοινωνία και ας αναλάβει το βάρος των λόγων του και των έργων του συνειδητοποιώντας  παράλληλα ποίον και τι  εκπροσωπεί.

 

Εκ μέρους της συντονιστική επιτροπή

ν. Τρικάλων  του κινήματος

«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»

 

Αφήστε το σχόλιο σας