Δεν περίμενε τις εκλογές για να  βγει στα χωριά ο Θανάσης Λιούτας Reviewed by Momizat on .   Δεν περίμενε την παραίτηση της κυβέρνησης του Τσίπρα ο Θανάσης Λιούτας για να έρθει σε επαφή με φίλους και ψηφοφόρους του απ’ όλο το Νομό. Από την επομέν   Δεν περίμενε την παραίτηση της κυβέρνησης του Τσίπρα ο Θανάσης Λιούτας για να έρθει σε επαφή με φίλους και ψηφοφόρους του απ’ όλο το Νομό. Από την επομέν Rating: 0

Δεν περίμενε τις εκλογές για να  βγει στα χωριά ο Θανάσης Λιούτας

LIOYTAS

 

Δεν περίμενε την παραίτηση της κυβέρνησης του Τσίπρα ο Θανάσης Λιούτας για να έρθει σε επαφή με φίλους και ψηφοφόρους του απ’ όλο το Νομό. Από την επομένη των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, είναι καθημερινά κοντά στους συμπολίτες του μοιραζόμενους κοινούς προβληματισμούς και ανησυχίες αλλά και εξηγώντας τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας η οποία, όπως υπογράμμισε, δικαιώθηκε απόλυτα από τις εξελίξεις.

Εμφάνιση TZIOYRGIA2.jpg

Τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Λιούτας επισκέφθηκε  ορεινά χωριά του Νομού Τρικάλων, όπως Το Γαρδίκι, την Τζούρτζια (Αγία Παρασκευή) όπου βρέθηκε στις εκδηλώσεις της ΦΑΤΑ αλλά και τον Κλεινοβό, όπου πραγματοποιήθηκε η γιορτή Καλαμποκιού.

 

Εμφάνιση TZIOYRGIA 1.jpg

Στις επισκέψεις του, στα ορεινά του Νομού ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης για τα προβλήματα των χωριών αλλά και να ανταλλάξει απόψεις με κατοίκους και επισκέπτες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή