Δεν συνεχίζουν Ασκληπιός και Τσαϊρέλης- Επιστροφή Καμινάρη Reviewed by Momizat on . Δεν θα συνεχίσουν την συνεργασία για την επόμενη χρονιά ο Γιάννης Τσαϊρέλης και ο Ασκληπιός. Παρά την μεγάλη προσπάθεια που έγινε κι απ τις δύο πλευρές, για την Δεν θα συνεχίσουν την συνεργασία για την επόμενη χρονιά ο Γιάννης Τσαϊρέλης και ο Ασκληπιός. Παρά την μεγάλη προσπάθεια που έγινε κι απ τις δύο πλευρές, για την Rating: 0

Δεν συνεχίζουν Ασκληπιός και Τσαϊρέλης- Επιστροφή Καμινάρη

Δεν συνεχίζουν Ασκληπιός και Τσαϊρέλης- Επιστροφή Καμινάρη

Δεν θα συνεχίσουν την συνεργασία για την επόμενη χρονιά ο Γιάννης Τσαϊρέλης και ο Ασκληπιός.

Παρά την μεγάλη προσπάθεια που έγινε κι απ τις δύο πλευρές, για την συνέχεια τις συνεργασίας, τα προβλήματα που δημιούργησε τον προηγούμενο ενάμιση χρόνο η πανδημία αλλά και το αβέβαιο του μέλλοντος, σε όλες τις πλευρές της κοινωνικής και κατ΄ επέκταση της αθλητικής ζωής, δημιούργησαν τεράστια εμπόδια τα οποία παρά την καλή διάθεση και απ τις δυό πλευρές δεν ήταν δυνατόν να αντιμετωπιστούν.

Ο ερχομός του κ. Τσαϊρέλη, πριν από ένα χρόνο στην ομάδα, σηματοδοτούσε για μας το ξεκίνημα μιάς μεγάλης προσπάθειας και ένα μεγάλο βήμα για την πορεία του Συλλόγου. Δυστυχώς όμως οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, με κλειστές για 8 και πλέον μήνες όλες τις αθλητικές δραστηριότητες δεν επέτρεψαν όλα αυτά να γίνουν πράξη.

Έτσι με όλα τα παραπάνω κρίθηκε αναγκαίο και σωστό και από τις δύο πλευρές να μην συνεχίσουν μαζί την επόμενη χρονιά.

Εμείς από την πλευρά μας είμαστε περήφανοι που είχαμε την τιμή και την χαρά να συνεργαστούμε, έτσω και κάτω από αυτές τις συνθήκες, με έναν προπονητή του αναστήματος του Γιάννη.

Σεβόμενοι απόλυτα και αναγνωρίζοντας τον επαγγελματισμό του, του ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Γιάννη σ΄ ευχαριστούμε για όλα

Ίσως στο μέλλον οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά…. 

Επιστροφή Καμινάρη στον Ασκληπιό

 Επιστροφή στον Ασκληπιό για τον  Βαγγέλη Καμινάρη (υπήρξε προπονητής της ομάδας την περίοδο 2000-2007 και 2014-16) ο οποίος αναλαμβάνει τα τμήματα Γυναικών –Νεανίδων-Κορασίδων-Παγκορασίδων του Συλλόγου. Παράλληλα θα είναι και Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του Συλλόγου

Είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα την πετοσφαίριση.

         Υπήρξε προπονητής volley σε πολλές ομάδες με σημαντικές διακρίσεις στην καριέρα του.

1982-84: ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α. Ο. (Γυναικεία ομάδα Πετοσφαίρισης).

1984-86: Π. Σ. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Ανδρική –Εφηβική-Παιδική ομάδα).

1987-89: Γ. Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Ανδρική – Εφηβική – Παιδική – Κορασίδων) και προπονητής της ομάδας Πετοσφαίρισης της Σ. Μ. Υ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

1989-90: Α. Ο. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ Σαλαμίνας (Ανδρική ομάδα).

1990-93: Γ. Α. Ν. Σ. «Η ΙΡΙΣ» (Γυναικών – Νεανίδων – Κορασίδων και Ακαδημία).

1993: Βοηθός Ομοσπονδιακού Προπονητού Εθνικής Γυναικών κ. Γ. Δερμάτη.

1993-95: Βοηθός Ομοσπονδιακού Προπονητού Εθνικής Ανδρών του κ. GILBERTO HERRERA, με συμμετοχή στις παρακάτω διεθνής διοργανώσεις: COSMOVOLLEY 1994, WORLD LEAGUE 1994 & 1995, EURO VOLLEY 1995, ως υπεύθυνος στατιστικής της Εθνικής ομάδας

1994-95: Α. Ο. Ν. Σ. «Ο ΜΙΛΩΝ» (Εφηβική – Παιδική ομάδα).

1999-2000: Γ. Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Γυναικών – Κορασίδων).

2000-07:Α.Σ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Γυναικεία – Νεανίδων – Κορασίδων – Παγκορασίδων – Ακαδημία).

2014-16: Προπονητής Ασκληπιός Τρικάλων

2019: Σεπτεμβρης –Δεκέμβρης ΕΑ Λάρισας

Το έτος 2001 Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής των πυρήνων ανάπτυξης Τρικάλων (Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Ε. Ο. ΠΕ.).

    Με την ομάδα Βόλεϊ Κορασίδων του Γ. Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ, κατέκτησε το 1988 το ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ (3η θέση) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων.

    Την ίδια χρονιά αναδείχθηκε Κυπελλούχος Θεσσαλίας με την Ανδρική ομάδα του Γ. Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

    Καλωσορίζουμε τον κ. Καμινάρη στην ομάδα και του Ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και Καλή επιτυχία.

ΑΣ Ασκληπιός

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή