Δεν τα έλεγε στον Γιώργο Χονδρό καλύτερα ο Αγοραστός Reviewed by Momizat on . Τη σημασία που έχει για τη Θεσσαλία η ολοκλήρωση των ημιτελών έργων της εκτροπής του Αχελώου, ανέδειξε ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας κ Κατερίνας Σακελλαρ Τη σημασία που έχει για τη Θεσσαλία η ολοκλήρωση των ημιτελών έργων της εκτροπής του Αχελώου, ανέδειξε ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας κ Κατερίνας Σακελλαρ Rating: 0

Δεν τα έλεγε στον Γιώργο Χονδρό καλύτερα ο Αγοραστός

Δεν τα έλεγε στον Γιώργο Χονδρό καλύτερα ο Αγοραστός

Τη σημασία που έχει για τη Θεσσαλία η ολοκλήρωση των ημιτελών έργων της εκτροπής του Αχελώου, ανέδειξε ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας κ Κατερίνας Σακελλαροπούλου ο Περιφερειάρχης κ. Κ. Αγοραστός στη διάρκεια σύσκεψης στη Καρδίτσα. 

Σημειωτέον ότι η Κατερίνα Σακελλαροπούλου ήταν πρόεδρος του αρμόδιου Ε` τμήματος του ΣτΕ, όταν το ανώτατο Δικαστήριο της χώρας έβγαζε απανωτές ακυρωτικές αποφάσεις για το ίδιο ζήτημα.

Ένθερμος υποστηρικτής του έργου ο Θεσσαλός αυτοδιοικητικός δεν πρέπει να βρήκε ευήκοα ώτα στη πρώην κορυφαία Δικαστικό, αφού η ίδια έχει αποδείξει ότι είναι σθεναρά αντίθετη με τη νομιμότητα του έργου.

“Είναι σαν να τα λέει στο Γιώργο Χονδρό” σχολίασε στωικά πολιτικός που μετείχε στην ίδια σύσκεψη, αποδεικνύοντας ότι ο Μεσοχωρίτης ακτιβιστής έχει καταστεί πια θρύλος.

Κων. Κουτσονάσιος

Σχόλια (1)

 • Δικαιόπολης

  Τελικά πόσο ήταν τον συνολικό κόστος των ακυρωτικών αποφάσεων του Ε τμήματος του ΣτΕ στη χώρα μας, όπου προέδρευε η κα Σακεραλοπούλου;
  Οι ακυρωτικές αποφάσεις οι οποίες ήταν στην ουσία το εμπόδιο της ολοκλήρωσης ενός από τα μεγαλύτερα αλλά και τα πολλαπλώς ωφέλιμα έργα στη χώρα μας. Στο κόστος αυτό πρέπει να συνυπολογιστούν εκτός των καθυστερήσεων στην όλη επένδυση και τα πολλαπλασιαστικά μεγέθη τόσο της ίδιας της επένδυσης αλλά και των λοιπών κλάδων της οικονομίας αλλά και του περιβάλλοντος της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας, μια περιοχή η οποία οδηγείτε στη ερημοποίηση.
  Με ποιο σκεπτικό τελικά το ΣτΕ έπαιρνε αυτές τις αποφάσεις;
  Οι Έλληνες και οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι αναμένουν τις δέουσες απαντήσεις.

  Δικαιόπολης

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή