Δεν… τρόμαξαν να διασκεδάσουν στο πάρτι της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Σε ζήσαμε και πάλι κινηματογραφικό καρναβάλι! Μια ακόμη χρονιά με το καθιερωμένο πάρτι μασκέ της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων, βρήκε τα μέλη και τους φίλους Σε ζήσαμε και πάλι κινηματογραφικό καρναβάλι! Μια ακόμη χρονιά με το καθιερωμένο πάρτι μασκέ της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων, βρήκε τα μέλη και τους φίλους Rating: 0

Δεν… τρόμαξαν να διασκεδάσουν στο πάρτι της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων

Σε ζήσαμε και πάλι κινηματογραφικό καρναβάλι!
Μια ακόμη χρονιά με το καθιερωμένο πάρτι μασκέ της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων, βρήκε τα μέλη και τους φίλους της, να διασκεδάζουν.

Στη Σουίτα, από νωρίς το πάρτι είχε τον τόνο που δόθηκε βάσει του θέματος: τα θρίλερ. Αμφιέσεις εξόχως προσεγμένες, λεπτομέρειες απίθανες, μακιγιάζ με ιδιαίτερη προσοχή, εντυπωσιακές εμφανίσεις, κάλυψη όλων των θεμάτων ταινιών θρίλερ και, φυσικά, ατέλειωτο κέφι!
Χορός μέχρι το πρωί και αστείρευτες ικανότητες σε διάφορα είδη μουσικής, έκαναν πολλούς να ανεβαίνουν στη Σουίτα για να μετάσχουν στο πλέον φημισμένο πάρτι της πόλης.

Ασφυκτικά γεμάτος ο χώρος, αλλά βρέθηκε μια μικρή «πίστα» για τον διαγωνισμό. Δέκα έξι μασκαράδες με εξαιρετικές αμφιέσεις θέλησαν να διεκδικήσουν το δώρο μας, ένα σετ από τα καταστήματα Sephora. Κέρδισε η αμφίεση με τον farmer zombie, αλλά όλες ήταν εξαίρετες.
Και μετά… μετά το κέφι έφτασε στα ύψη. Λίγο η διακόσμηση στο κλίμα του θεματικού πάρτι, λίγο η διάθεση, λίγο η μουσική και… όλα μαζί, συνέτειναν στη μέχρι πρωίας διασκέδαση.
Αποκριά και φέτος, το στίγμα δόθηκε: Κάθε χρόνο και καλύτερα! Με στιγμές ξεγνοιασιάς, ικανές να μας κάνουν όλους δυνατότερους.
Οσο για τις επόμενες δραστηριότητες της Κινηματογραφικής Λέσχης, θα ανακοινωθούν από την ερχόμενη Τρίτη, με πρώτο σταθμό το σεμινάριο κινηματογράφου στις 8 και 9 Μαρτίου.

Το Δ.Σ.

ΥΓ: Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό, δείγμα μόνο του κεφιού από τα μελη και τους φίλους της Λέσχης, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά!
parti-1 parti-2 parti-3 parti-4 parti-5 parti-7 parti-8 parti-9 parti-10 parti-11 parti-12 parti-13 parti-14 parti-15 parti-16 parti-17 parti-18 parti-19 party party-prin
 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή