Δεν υπάρχει καμία σωτηρία !!! Γκρέμισαν τα τείχη στα Φάρσαλα για τον «Μυρμιδόνα» του Survivor Reviewed by Momizat on . Γιώργος Κατσαούνης: Χαμός επικράτησε στην πλατεία Δημαρχείου στα Φάρσαλα την Παρασκευή στην επιστροφή του Γιώργου Κατσαούνη μετά την πολύμηνη παρουσία στον Γιώργος Κατσαούνης: Χαμός επικράτησε στην πλατεία Δημαρχείου στα Φάρσαλα την Παρασκευή στην επιστροφή του Γιώργου Κατσαούνη μετά την πολύμηνη παρουσία στον Rating: 0

Δεν υπάρχει καμία σωτηρία !!! Γκρέμισαν τα τείχη στα Φάρσαλα για τον «Μυρμιδόνα» του Survivor

Δεν υπάρχει καμία σωτηρία !!! Γκρέμισαν τα τείχη στα Φάρσαλα για τον «Μυρμιδόνα» του Survivor

Γιώργος Κατσαούνης: Χαμός επικράτησε στην πλατεία Δημαρχείου στα Φάρσαλα την Παρασκευή στην επιστροφή του Γιώργου Κατσαούνη μετά την πολύμηνη παρουσία στον Άγιο Δομήνικο και στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης survivor.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα onlarissa.gr μικροί και μεγάλοι συνωστίσθηκαν στα Φάρσαλα προκειμένου να βγάλουν μία φωτογραφία με τον δημοφιλή 27χρονο αγρότη που προ ημερών αποβλήθηκε από το παιχνίδι, λόγω μίας έντασης με άλλο παίκτη.

Το πλήθος φώναζε “Τσάκα Τσούκας” ρυθμικά, ενώ ο Γιώργος Κατσαούνης στο μικρόφωνο ξεκίνησε λέγοντας “καλώς ήρθατε στην πόλη των Μυρμιδόνων”.

Ο ίδιος έδειξε να το απολαμβάνει και με το παραπάνω, επιστρέφοντας στην αγαπημένη του πόλη, που τόσες φορές φώναξε δυνατά μετά το τέλος των αγωνισμάτων.

Δείτε βίντεο:

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή