Δεν υπάρχει πάτος στο βαρέλι Reviewed by Momizat on . Όπως όλα δείχνουν στον τοπκό Συριζα νοστάλγησαν την ΕΡΕ του Καραμανλή και ΨΉΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ, ώστε να εκλεγούν σύνεδροι οι 34 από τους 38 υποψηφίους, με εκλο Όπως όλα δείχνουν στον τοπκό Συριζα νοστάλγησαν την ΕΡΕ του Καραμανλή και ΨΉΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ, ώστε να εκλεγούν σύνεδροι οι 34 από τους 38 υποψηφίους, με εκλο Rating: 0

Δεν υπάρχει πάτος στο βαρέλι

Δεν υπάρχει πάτος στο βαρέλι

Όπως όλα δείχνουν στον τοπκό Συριζα νοστάλγησαν την ΕΡΕ του Καραμανλή και ΨΉΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ, ώστε να εκλεγούν σύνεδροι οι 34 από τους 38 υποψηφίους, με εκλογικό μέτρο 10 ψηφίσαντες για κάθε εκλεγμένο.

Δεν υπάρχει πάτος στο βαρέλι.

Στο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων αλλά και σε ολόκληρο το κόμμα, μέχρι τη διάσπαση του 2015, επειδή υπήρχε εσωκομματική δημοκρατία και λειτουργούσαν διαφορετικές πολιτικές τάσεις , δεν θα τολμούσε κανένας να υπαινιχθεί να μην λειτουργήσουν οι καταστατικές διαδικασίες, ειδικά στην οργάνωση, στη διεξαγωγή και στην έκδοση των αποτελεσμάτων των εσωκομματικών εκλογικών διαδικασιών.

Για αυτό και διεξάγονταν σκληρές εσωκομματικές μάχες στις οποίες όπως είναι γνωστό επικράτησαν οι γνωστοί τοπικοί οππορτουνιστές .
Τώρα που βράζουν όλοι τους στην ίδια συστημική νεοφιλελεύθερη μνημονιακή “σούπα”, μαγειρεύουν ανερυθρίαστα τα εσωκομματικά αποτελέσματα, εκλέγονται όλοι τους και είναι ευχαριστημένοι που και όλοι μαζί θα χειροκροτήσουν σε λίγες ημέρες τον ηγέτη, χωρίς να κρατήσει έστω ένας από αυτούς την παραμικρή κριτική στάση .
Πραγματικά για λύπηση.

[ αλιευθέν από το f/b του Δημήτρη Παπαθανασίου , τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο ] 

Σχόλια (5)

 • Ψαρας

  Το ψάρι βρωμαει από το κεφάλι!

  Απάντηση
 • Καπετάν Πλεύσης

  Παπαθανασίου τόσα χρόνια είσαι μπροστά,άφησε κανένα φρέσκο άνθρωπο να προσπαθήσει για το καλύτερο. Μονομάχησες τόσα χρόνια αλλά…αλλά..
  Παρότι το πολιτικό βαρόμετρο έδειξε άλλη πορεία στους πολίτες τα τελευταία χρόνια, εσύ έμεινες στην μετριοπάθεια.
  Μπορείς να αφήσεις αύριο το τοπίο ανοιχτό μιας και έρχεται καταιγίδα με την Ζωή και το επιτελείο της να ξεπλύνει τον τόπο ολόκληρο.
  Μπορείς να κρατάς τα μπόσικα και να μην είσαι στο πρώτο βήμα?
  Πως να μεταφραστεί να το πάρεις μελωδικά στα αυτιά σου ? Δεν γίνεται όμως πρέπει να μπεις σε πίεση και σκέψεις. Καλός ο αγών αλλά με αποτελέσματα και νίκες. Όμως μόνο μετριοπαθείς αγώνες καταγράφηκαν έως τώρα. Εκτός αυτού κακό θα κάνεις από εδώ και πέρα, δεν χρειάζονται ερντογανισμοί και μερκελεσμοί 20ετίας εδώ.
  Ο Καπετάν Πλεύσης θα σε πάρει ως παρατηρητή στο καράβι του,μπορεί και μάγειρα υπό εκπαίδευση.

  Απάντηση
 • Λες;

  Σαν παλιοί συνοδοιποροι φαίνονται οι Παπαθανασίου και Καπετάν Πλευσης!

  Απάντηση
 • Καπετάν Πλεύσης

  Λες? Χαίρομαι για την απορία σου χαχα…
  ο Καπετάν Πλεύσης είναι ένας άνθρωπος της βιοπάλης μακριά από δημόσια αξιώματα, μακριά από πολιτική.
  Πέρα του 15μελούς στο σχολείο μου και την προεδρία της τάξης μου 1η και 2α γυμνασίου, δεν συμμετείχα σε καμία ψηφοφορία ως υποψήφιος.
  Έχοντας πάντα όμως ιδεολογία. Είμαι ο πολίτης και ο κάθε πολίτης που με τη συμμετοχή του μπορεί να αλλάξει τη ροή της ιστορίας με το πανίσχυρο όπλο που λέγεται ψήφος.
  Όμως ήρθε η ώρα όσοι απέχουν των πολιτικών και ψηφοφόροι της αποχής ,να πάρουν τη δύναμη στα χέρια τους με ότι ιδεολογία ο καθένας πιστεύει.
  Δεν είχα συμπόρευση ποτέ με κανένα.

  Απάντηση
 • Λες

  Καλό αγώνα Καπετάν Πλευσης !

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή