Δεν χάνουν το κέφι στα Ε΄ και Στ΄ ΚΑΠΗ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Το Ε΄ Παράρτημα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Τρικκαίων ( έναντι ΔΕΗ , Θεοδοσοπούλου 18 ) θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 6 – 2 – 2014  στο κοσμικό κέντρο ΣΤΕΦΑΝΗΣ  τον ετήσ Το Ε΄ Παράρτημα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Τρικκαίων ( έναντι ΔΕΗ , Θεοδοσοπούλου 18 ) θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 6 – 2 – 2014  στο κοσμικό κέντρο ΣΤΕΦΑΝΗΣ  τον ετήσ Rating: 0

Δεν χάνουν το κέφι στα Ε΄ και Στ΄ ΚΑΠΗ Τρικάλων

Δεν χάνουν το κέφι στα Ε΄ και Στ΄ ΚΑΠΗ Τρικάλων

Το Ε΄ Παράρτημα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Τρικκαίων ( έναντι ΔΕΗ , Θεοδοσοπούλου 18 ) θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 6 – 2 – 2014  στο κοσμικό κέντρο ΣΤΕΦΑΝΗΣ  τον ετήσιο χορό του .

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν την ημέρα αυτή στο στο κοσμικό κέντρο ΣΤΕΦΑΝΗΣ .

Όλοι μαζί θα γλεντήσουμε όπως μόνο το Ε΄Κ.Α.Π.Η. ξέρει να γλεντά . Γλέντι με λίγα ευρώ και πολύ  κέφι . Με χαρά και με τραγούδι θα καεί το πελεκούδι .

Καλούνται οι Αρχές του τόπου, καθώς και τα μέλη και οι φίλοι του Ε΄Κ.Α.Π.Η. να τιμήσουν με την παρουσία τους αυτή την εκδήλωση .

Τιμή κάρτας : 6 ΕΥΡΩ.

Ώρα αναχώρησης από το Ε΄Κ.Α.Π.Η. : 7 μ.μ.

 

Από τη Συντονιστική Επιτροπή

του Ε΄ Κ.Α.Π.Η.

 

 

Κοπή  πίτας  στο  6ο   ΚΑΠΗ  Τρικάλων

 

Την Τετάρτη  29 – 1 – 2014  και ώρα 5:30 μ.μ. στην αίθουσα του 6ου  Κ.Α.Π.Η  Καλαμπάκας  28, θα γίνει η κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας των μελών του 6ου Κ.Α.ΠΗ.

Καλούνται οι αρχές της πόλης, τα μέλη και οι φίλοι του Κ.Α.Π.Η. να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση .

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή