ΔΕΞΙΟΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΒΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ Reviewed by Momizat on . Η αλεπού καυχιόνταν μια μέρα στη γάτα για την εξυπνάδα της . Ξέρω της έλεγε ένα σορό πονηριές και έχω εκατό τρόπους για να ξεφεύγω από τους εχθρού μου τα σκυλιά Η αλεπού καυχιόνταν μια μέρα στη γάτα για την εξυπνάδα της . Ξέρω της έλεγε ένα σορό πονηριές και έχω εκατό τρόπους για να ξεφεύγω από τους εχθρού μου τα σκυλιά Rating: 0

ΔΕΞΙΟΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΒΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ

ΔΕΞΙΟΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΒΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ

Η αλεπού καυχιόνταν μια μέρα στη γάτα για την εξυπνάδα της . Ξέρω της έλεγε ένα σορό πονηριές και έχω εκατό τρόπους για να ξεφεύγω από τους εχθρού μου τα σκυλιά.

Αυτό είναι σπουδαίο είπε η γάτα, εγώ έχω μονάχα ένα τρόπο και είναι πάντα πολύ αποτελεσματικός.

Θα ήθελα όμως να μου μάθεις κανένα από τους δικού σου.

Καλά είπε η αλεπού όταν κάποια μέρα δεν θα έχω δουλειά θα σου μάθω. Εκείνη τη στιγμή ακούστηκαν σκυλιά να έρχονται γαβγίζοντας, γρήγορα σαν αστραπή η γάτα σκαρφάλωσε σε ένα δένδρο και κρύφτηκε στο φύλλωμα του .

Αυτή είναι η πονηριά που σου έλεγα φώναξε η γάτα στην αλεπού και είναι η μόνη που ξέρω, εσύ ποια από τις πονηριές θα μεταχειριστείς;

Ώσπου να αποφασίσει η αλεπού ποιες από τις εκατό πονηριές να χρησιμοποιήσει έφτασαν τα σκυλιά και την έκαναν κομμάτια.

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ.

Καλύτερα ένας ασφαλής τρόπος πάρα εκατό που δεν μπορείτε να υπολογίσετε. Σύντροφε . Δημόσια Υγεία ήταν το σύνθημα μας ένα και μοναδικό αλλά σαν έπιασες μερικά ευρώ έψαχνες για ιδιωτικά και μου κουνούσες και το δάκτυλο .

΄΄ Κάλλιο προλαμβάνειν παρά θεραπεύειν΄΄

«Η πρόληψη είναι πάνω από όλα και στην υγεία και στις πυρκαγιές. Ούτε γιατρούς και νοσηλευτικό στο
Ε . Σ . Υ . Ούτε εποχιακούς δασοπυροσβέστες .

Το πιστεύεται ότι το επιτελικό κράτος πληρώνει κάθε χρόνο -με δικά μας φυσικά λεφτά- τα τριπλάσια χρήματα για να συντηρεί ένα θηριώδη προπαγανδιστικό μηχανισμό, απ’ όσα διαθέτει για έργα
αντιπυρικής θωράκισης; 

Κι’ όμως αυτό που θα έπρεπε να θεωρείτε τρελό είναι ένα γεγονός. Τα νούμερα ζαλίζουν, αφού με ένα πρόχειρο υπολογισμό το επιτελικό κράτος του Κυρ. Μητσοτάκη μόνο για τους δημοσιογράφους που απασχολεί θα πρέπει να πληρώνει 4.500.000 ευρώ κατ’ έτος! 

Προσθέστε και την κρατική διαφήμιση στα «δικά μας» κανάλια, στις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες, συν τα θαλασσοδάνεια

των ΜΜΕ που χάνονται ή κουρεύονται στο δρόμο και καθίστε αναπαυτικά να
απολαύσετε το έργο. Είπαμε η «ενημέρωση» κοστίζει ακριβά, ειδικά αν την θέλεις
ελεγχόμενη.»*(http://tsak-giorgis.blogspot.com/2021/08/blog-post_6.html).

Να θυμάσαι ότι οι άξιοι και οι μεγαλοφυΐες σπάνια θα σου κτυπήσουν την πόρτα, πρέπει να κουραστείς υπερβολικά πολύ για να τους ανακαλύψεις , δεν κυκλοφορούν πολύ γιατί χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης και αναγνώρισης εκεί που βρίσκονται.

Το φτηνό και το ακριβό είναι σχετικές έννοιες και πάντα συγκρίσιμες κάτι είναι φτηνό η
ακριβό σε σχέση με κάτι όμοιο του .

Η συνεργασία με ένα ικανό άνθρωπο που πρέπει να καταβάλεις έξτρα προσπάθεια για να σε δεχτεί στη ζωή του αξίζει εκθετικά πολύ περισσότερο από μια σύζευξη από τρείς κατωτέρου βεληνεκούς συνεργάτες .

Προσπάθησε να βλέπεις αντί να κοιτάς. Το να πιστεύεις σε ότι σε σερβίρουν σου
στερεί την φαντασία και η φαντασία είναι το κύριο γνώρισμα των Θεών.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή