"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.2 C
Trikala

Δεξιός στρουθοκαμηλισμός στην Τρικαλινή Νέα Δημοκρατία

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Χρήστος Αναστασίου που πριν από λίγο καιρό είχε δηλώσει “εγώ για να πάω από το σπίτι μέχρι την Ασκληπιού κάνω τρεις ώρες επειδή με σταματάει ο κόσμος στον δρόμο” το είπε και το έκανε.

Μιλώντας στο Ράδιο Ζυγός – και για να μη πάνε χαμένες όλες αυτές  οι ψήφοι – εξέφρασε τη φιλοδοξία του να είναι υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων .

“Παιδί του κομματικού σωλήνα” βοηθήθηκε από το κόμμα , υπηρέτησε τα κοινά και από τη θέση του αντινομάρχη και από τη θέση  αντιδημάρχου και τώρα διεκδικεί μια θέση στον ήλιο της Ν.Δ… 

Η απόφαση του φέρνει σε δύσκολη θέση τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου ο οποίος μόλις πριν λίγες ημέρες είχε “αποκηρύξει” την πρόθεση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μιχάλη  Λάππα να διεκδικήσει τη ΝΟΔΕ  .

Τώρα τι θα πράξει ; 

Ο Χρήστος Αναστασίου στην μίνι προεκλογική εκστρατεία ως μοναδικό του όπλο έχει τη μανία με τον Κώστα Αγοραστό .

Στις μέχρι σήμερα δηλώσεις του δεν  πολυνοιάζεται για την πολιτική του Σύριζα , τον νοιάζει ο Κ. Αγοραστός . 

Υποθετικά , αν ο Αναστασίου – λοιπόν – γίνει πρόεδρος της ΝΟΔΕ και τον καλέσει η Νέα Δημοκρατία να στηρίξει τον Κώστα Αγοραστό , τι θα πράξει ;

Κωλοτούμπα ή θα τραβήξει το δρόμο του ;

Επειδή πολλά δεν έχουν λογική σ αυτόν τον τόπο , παράδειγμα ο Μιχάλης Λάππας ο οποίος πριν λίγο καιρό απέσυρε το ενδιαφέρον του τασσόμενος υπέρ της ενότητας  της παράταξης κλπ .

Τώρα είναι ο πρώτος που υπέγραψε υπέρ Χρήστου Αναστασίου .

Σημασία έχει ότι με την Δεξιά παράταξη δεν θα πλήξουμε ποτέ. 

Πειστικές  απαντήσεις δεν θα πάρουμε .

Οπότε τις απορίες μας ας τις λύσουν οι σοφοί και μεγαλόκαρδοι νεοδημοκράτες όταν θα πάνε να ψηφίσουν τον νέο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Τρικάλων . 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης