"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Δευτεραθλήτρια Ελλάδας η ομάδα ποδοσφαίρου κοριτσιών του 3ου Λυκείου Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ιστορική ημέρα η σημερινή για τον τοπικό μας αθλητισμό – και δη τον σχολικό – καθώς η ομάδα ποδοσφαίρου κοριτσιών του 3ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων » Οδυσσέας Ελύτης» κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Final Four του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου που διεξήχθη στη Λακωνία το περασμένο διήμερο.

Στον μεγάλο τελικό τα κορίτσια μας δεν τα κατάφεραν. Ηττήθηκαν με σκορ 3-1 από την κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα του Πρωταθλήματος, το Αριστοτέλειο Λύκειο Θεσσαλονίκης,

Το γκολ της ομάδα του Λυκείου μας πέτυχε η Τζιώρα μειώνοντας σε 2-1.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Τρικαλινό σχολικό αθλητισμό και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της ομάδας και του σχολείου για την Πανελλήνια διάκριση.

Για την ιστορία, αναφέρεται ότι την 3η θέση κατέλαβε το 1ο ΓΕΛ Σπάρτης που νίκησε στον μικρό τελικό το ΓΕΛ Περάματος Ρεθύμνου με σκορ 6-1.
Οπως αναφέρει το trikalasportiva.gr:
Το Αριστοτέλειο έκανε καλό ξεκίνημα και προηγήθηκε στο 20’, ενώ στο 35’ έγραψε το 2-0 με πέναλτι, που η Τρικαλινή πλευρά θεώρησε αυστηρό.
Παρόλα αυτά έγινε Τρικαλινή αντεπίθεση και στο 43’ η Λάσκου είχε δοκάρι σε μια φάση που εξετάστηκε αν η μπάλα πέρασε την γραμμή.
Ο εκπρόσωπός μας δεν τα παράτησε και στο 55’ έβαλε φωτιά στον αγώνα με ωραίο σουτ της Τζιώρα έξω από την περιοχή με το οποίο μείωσε σε 2-1.
Στα υπόλοιπα λεπτά το ματς θύμιζε ρουλέτα με την Τρικαλινή ομάδα να ρισκάρει και να παίζει άκρως επιθετικά.
Χάθηκαν ευκαιρίες με: Τζιώρα, Χύμα, Λάσκου και στο 90’ σε μια αντεπίθεση το Αριστοτέλειο κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

3ο ΓΕΛ: Ξάνθη, Χύμα, Λάσκου, Τζιώρα, Γκέκα(Βαγενά), Νικλήτσα, Γεωργούλα(Σουλιώτη), Χήρα, Χονδρού(Σκρέκα), Κλουτσάρα, Φέκα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης