Δεύτερη γιορτή χορού από την ΤΡΙΚΚΗ Reviewed by Momizat on . Χορευτική εκδήλωση με ελληνικούς παραδοσιακούς, μοντέρνους, HipHopκαι Λάτιν χορούς θα πραγματοποιηθεί από το Κέντρο Χορού Τρικάλων «ΤΡΙΚΚΗ» στην κεντρική πλατεί Χορευτική εκδήλωση με ελληνικούς παραδοσιακούς, μοντέρνους, HipHopκαι Λάτιν χορούς θα πραγματοποιηθεί από το Κέντρο Χορού Τρικάλων «ΤΡΙΚΚΗ» στην κεντρική πλατεί Rating: 0

Δεύτερη γιορτή χορού από την ΤΡΙΚΚΗ

Δεύτερη γιορτή χορού από την ΤΡΙΚΚΗ

Χορευτική εκδήλωση με ελληνικούς παραδοσιακούς, μοντέρνους, HipHopκαι Λάτιν χορούς θα πραγματοποιηθεί από το Κέντρο Χορού Τρικάλων «ΤΡΙΚΚΗ» στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων, την Τετάρτη 25 Ιουνίου με ώρα έναρξης 21:00.

Τα παραδοσιακά χορευτικά τμήματα (Ενηλίκων-Εφηβικά-Παιδικά) του συλλόγου θα παρουσιάσουν  ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς  από Θεσσαλία, Ήπειρο, Κεντρική Μακεδονία, Σέρρες, Θράκη, Μικρά Ασία.  και  Ανατολικό Αιγαίο. Θα συνοδεύσουν οι μουσικοί: Ντίνας Άρης (Τραγούδι-Λαούτο), Δεδούσης Κώστας (Κλαρίνο),Γεωργίου Στέφανος (Βιολί), Ντίνας Γιώργος(Κρουστά).Την επιμέλεια των χορευτικών έχουν οι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής: Γαλάνης Βασίλης και Ζελεσιάδου Έφη.

Την ίδια  ημέρα θα παρουσιαστούν Μοντέρνοι χοροί , HipHop, Λάτιν και την  επιμέλεια των χορευτικών τμημάτων  έχουν: Η Γρηγορίου Ευαγγελία καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και η Μαυρογιάννη Μάρω.

trikki_xoros1 trikki_xoros

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή