Δεύτερος στη γενική κατάταξη ο ιστορικός Γυμναστικός Σύλλογος Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστού που φιλοξενήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας του Πειραιά, ο ιστορικός Γυμναστικός Σύλλογος Τρικάλων κατέκτησε τη δεύτερη θέ Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστού που φιλοξενήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας του Πειραιά, ο ιστορικός Γυμναστικός Σύλλογος Τρικάλων κατέκτησε τη δεύτερη θέ Rating: 0

Δεύτερος στη γενική κατάταξη ο ιστορικός Γυμναστικός Σύλλογος Τρικάλων

Δεύτερος στη γενική κατάταξη ο ιστορικός Γυμναστικός Σύλλογος Τρικάλων

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστού που φιλοξενήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας του Πειραιά, ο ιστορικός Γυμναστικός Σύλλογος Τρικάλων κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και έπιασε τους 40 βαθμούς, αποδεικνύοντας τη σημαντική προσφορά του στον Κλασικό Αθλητισμό.

Ο Κώστας Νάκος κατέβηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του το φράγμα των 49.00 στον κλειστό στίβο και κε ένα δυνατό φίνις στα τελευταία μέτρα κατάφερε να πάρει τη νίκη με 48.96. Ο ομογενής Νίκος Σκαρβέλης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 20,11 στο αγώνισμα της σφαιροβολίας και κυνηγά το όριο των 20,30 για τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης. Στα 4X400  Ανδρών η ομάδα του ΓΣΤ (Πόπα, Μέρμηγκας, Λαγός, Τουλούμης) τερμάτισε δεύτερη με χρόνο 3:26.35″ ενώ ασημένιο κατέκτησε και ο Λαγός βγάζοντας τα 800 μέτρα σε χρόνο 1:50.81. Τέλος στο Ύψος Ανδρών ο Παπακώστας ήταν έκτος στον τελικό και ο Μέρμηγκας τερματησε τέταρτος στα 800 μέτρα.

                                

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή