Δεύτερο γύρο επιδιώκει το “Φυσάει Κόντρα” Reviewed by Momizat on . Στόχο τον δεύτερο γύρο έχει βάλει το Φυσάει Κόντρα, όπως είπε ο Δημήτρης Παπαθανασίου σην ομιλία του. Η μεγάλη συγκέντρωση στην Ασκληπιού (πολύ κοντά στο εκλογι Στόχο τον δεύτερο γύρο έχει βάλει το Φυσάει Κόντρα, όπως είπε ο Δημήτρης Παπαθανασίου σην ομιλία του. Η μεγάλη συγκέντρωση στην Ασκληπιού (πολύ κοντά στο εκλογι Rating: 0

Δεύτερο γύρο επιδιώκει το “Φυσάει Κόντρα”

Δεύτερο γύρο επιδιώκει το “Φυσάει Κόντρα”

Στόχο τον δεύτερο γύρο έχει βάλει το Φυσάει Κόντρα, όπως είπε ο Δημήτρης Παπαθανασίου σην ομιλία του. Η μεγάλη συγκέντρωση στην Ασκληπιού (πολύ κοντά στο εκλογικό κέντρο του Δημ. Παπαστεργίου) έδειξε ότι τα ποσοστά και ο κόσμος που πριν τριάμισι χρόνια συγκεντρώθηκαν μετά την κεντρική εκδήλωση, είναι πλέον παρελθόν. Αγνωτο, φυσικά, το ποσοστό, αφού για αυτό αποφασίζει ο λαός. Η ομιλία του κ. Παπαθανασίου ακολούθησε την ομιλία του εξαίρετου οικονομολόγυ Ευριπίδη Τσακαλώτου, ο οποίος και παλιαότερα είχε μιλήσει στα Τρίκαλα σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Χρ. Σιμορέλη, ενώ το άνοιγμα της εκδήλωσης έκανε η Ελενα Παπαδοπύλου, οικονομολόγος, επιστημονική συνεργάτης στο Ιδρυμα Ν. Πουλαντζάς .

Παραθέτουμε αποσπάσματα από την ομιλία Παπαθανασίου:

Φίλοι και φίλες, σύντροφοι και συντρόφισσες, Τρικαλινοί και Τρικαλινές

Λίγες μόνο ημέρες, πριν ανοίξουν οι κάλπες που θα αναδείξουν τους συνδυασμούς, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τελικά το δήμο στις 25 Μάη, σας καλούμε να στηρίξετε με τη ψήφο σας και να στείλετε το Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή στο δεύτερο γύρο των εκλογών!!!!!!

—————————————————–

FK-KENTRIKIΣας καλούμε να στηρίξετε τον συνδυασμό, την παράταξη και τον υποψήφιο δήμαρχο, που όλο το προηγούμενο διάστημα με έντιμο και καθαρό τρόπο απευθύνθηκε σε όλους τους δημότες.

Σας καλούμε να στηρίξετε τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους και τον υποψήφιο δήμαρχο του Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή γιατί δεν προσπάθησαν να σας κλέψουν τη ψήφο, δεν προσπάθησαν να σας κοροϊδέψουν, δεν σας υποσχέθηκαν ψεύτικη ανάπτυξη, δεν χρησιμοποίησαν το ρουσφέτι. Γιατί ξέρετε, το γνωρίζουν και οι αντίπαλοί μας αυτό, ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε τέτοιες μεθόδους. Και αυτό δεν είναι μια απλή υπόσχεση, είναι η ηθική μας δέσμευση προς όλους και όλες. Είναι η δέσμευσή μας απέναντί σας αλλά κυρίως απέναντι στους εαυτούς μας!!!!!!

——————————————————–

Καλούμε όλους και όλες, τους Τρικαλινούς και τις Τρικαλινές να στηρίξουν το Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή γιατί η παράταξή μας έχει αποδείξει ότι αποτελείται από αγωνιστές και αγωνίστριες που το προηγούμενο διάστημα δεν κρύφτηκαν, αντιθέτως ήταν πρωτοπόροι  στους αγώνες του λαού για δημόσια και δωρεάν παιδεία, για το δικαίωμα πρόσβασης από όλους στην Υγεία, για πραγματική ελευθερία και δημοκρατία, για να φύγει το μαύρο από τη ζωή μας, για να επανακτήσουμε το δικαίωμα της αξιοπρέπειας, για να μην ζήσουμε σαν δούλοι!!!

—————————————————–

Καλούμε όλους τους πολίτες του Δήμου μας  να υποστηρίξουν το Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή και να μετατρέψουν με τη ψήφο τους, τα αισιόδοξα μηνύματα που τόσο καιρό παίρνουμε, σε πραγματικότητα! Μια πραγματικότητα που την επόμενη μέρα των εκλογών θα την διαμορφώσουμε όλοι μαζί. Μια πραγματικότητα που βήμα-βήμα, λεπτό προς λεπτό, μέρα με τη μέρα θα τη χτίσουμε όλοι μαζί και θα είναι πολύ διαφορετική από αυτά που μας υπέδειξαν ως μονόδρομο και μας επέβαλλαν τα τελευταία χρόνια οι μνημονιακές κυβερνήσεις και οι τοπικοί υποστηρικτές τους. Μια πραγματικότητα που κοιτώντας τα προβλήματα του σήμερα –μικρά και μεγάλα- θα αντικρίζει με αισιοδοξία το μέλλον.

Μπορούμε και πρέπει να κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον, γιατί είμαστε εμείς που καταθέσαμε στον τρικαλινό λαό ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον Δήμο , για την πόλη και τα χωριά  του.

FK-KENTRIKI1Γιατί είμαστε εμείς που καταθέσαμε ολοκληρωμένες θέσεις-δεσμεύσεις για:

Μια Πόλη που θα ανήκει στους ανθρώπους της (πεζούς ποδηλάτες, παιδιά και ηλικιωμένους) και οι δημόσιοι χώροι θα αποτελούν πολύτιμο συλλογικό αγαθό

Το δικαίωμα όλων να έχουν πρόσβαση στην Υγεία,

Να μην είναι κανένας δημότης μόνος του στη κρίση με πρωμετοπίδα την Κοινωνική Αλληλεγγύη,

Το περιβάλλον που για εμάς είναι πάνω από τα κέρδη

τη Διοίκηση του δήμου, με διαφάνεια και συμμετοχή των πολιτών στις αποφάσεις

την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου και το ζωντάνεμα της υπαίθρου

να πληρώσουν επιτέλους οι πλούσιοι και για να διεκδικήσουμε όσα ο Δήμος τρικκαίων χρειάζεται για να καλύψει τις ανάγκες των δημοτών. Δεν θα φοβηθούμε να συγκρουστούμε με μικρά ή μεγάλα συμφέροντα για να το καταφέρουμε.

——————————————————

FK-KENTRIKI3Είμαστε εμείς που γνωρίζουμε ότι για να γίνουν πραγματικότητα όλα τα παραπάνω χρειαζόμαστε όχι απλά τη ψήφο των πολιτών αλλά την καθημερινή συμμετοχή τους στις αποφάσεις και στη διαχείριση του Δήμου.

Είμαστε εμείς που γνωρίζουμε ότι το πρόγραμμα μας όσο ολοκληρωμένο κι αν είναι, για να βρει εφαρμογή, χρειάζεται οι άνθρωποι που καλούνται να το υλοποιήσουν να μπορούν να δώσουν πραγματικό νόημα σε έννοιες όπως ανιδιοτέλεια, αλληλεγγύη, καθήκον, στράτευση, δημοκρατία, ελευθερία. Κι εμείς μπορούμε να δώσουμε πραγματική υπόσταση στις έννοιες αυτές, το αποδείξαμε στο παρελθόν, έτσι θα πορευτούμε στο μέλλον.

Φίλοι και φίλες….

Την Κυριακή στις 18 Μαΐου ο κάθε πολίτης θα κληθεί να επιλέξει την δημοτική αρχή για τα επόμενα πέντε χρόνια. Έχει να επιλέξει ανάμεσα σε έξι συνδυασμούς. Ο καθένας από αυτούς προσπάθησε να παρουσιάσει τον εαυτό του κατά πως τον βόλευε. Ο ένας λέει ότι διαχειρίστηκε τη κρίση καλά, ο άλλος λέει ότι θα την διαχειριστεί καλύτερα, κάποιοι άλλοι μας δήλωσαν την αγάπη τους για την πόλη λες και οι υπόλοιποι τη μισούμε, κανένας όμως δεν είπε για το πώς θα ανατρέψει την υπάρχουσα κατάσταση. Και δεν το είπαν όχι γιατί δεν ξέρουν αλλά επειδή δεν θέλουν να την ανατρέψουν. Αυτό είναι το πραγματικό δίλημμα των εκλογών. Θέλουμε ένα δήμο που θα κοιτάει τους πολίτες αφ’ υψηλού και θα εξυπηρετεί με τις επιλογές του τις ίδιες πολιτικές ή ένα Δήμο που μπορεί να βλέπει με τα μάτια των από κάτω, που ξέρει πως μπορεί να υπερασπιστεί τα συμφέροντά τους, που έχει σχέδιο και γνώση, πίστη και όραμα στις δυνάμεις του λαού μας;

Φίλοι και φίλες

Ολοκληρώνουμε σήμερα μια παράξενη και ενδιαφέρουσα προεκλογική περίοδο.

Ακούσαμε πολλά…

Ακούσαμε για το πόσο κακό πράγμα είναι να εμπλέκεται η πολιτική στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Από ποιους;

Από τους, επί δεκαετίες, εκλεκτούς των πολιτικών γραφείων, των σκληρών κομματικών μεθοδεύσεων και των οικογενειακών κληρονομιών.

Εμείς ξέρουμε ότι τα “μη χρίσματα” είναι απλές προσπάθειες διαχείρισης της ήττας τους.

Ακούσαμε ευφυολογήματα του τύπου “ή αράζουμε ή αλλάζουμε”.

Από ποιούς;

Από όσους ήταν αραχτοί 4 χρόνια τώρα, που η κοινωνία μάτωνε, που δεν διέκοψαν το άραγμά τους ούτε μια στιγμή για να βρεθούν σε μια κινητοποίηση, στην παραμικρή διαμαρτυρία. Αντιθέτως χλευάζαν εμάς που τρώγαμε τα δακρυγόνα και την καταστολή, απέναντι στα μνημόνια και στον κοινωνικό ορυμαγδό, όταν δεν καλούσαν οι ίδιοι τα ΜΑΤ.

Γι’ αυτό σας καλώ σήμερα, όλοι μαζί, να κάνουμε την τελική προσπάθεια.

Για να ηττηθούν αυτοί που στηρίζουν τις κυβερνητικές πολιτικές και που, η τυχόν νίκη τους θα ενισχύσει ακριβώς αυτές τις πολιτικές

Για να ηττηθούν όσοι διαδραματίζουν επί δεκαετίες τώρα κομβικό ρόλο στα πράγματα του Δήμου, αυτοί που κάνουν τα “κουμάντα στην πόλη”

Όλοι αυτοί που ενώ πλασάρονται ως αντίπαλοι έχουν τον έναν, τον ίδιο κοινό παρανομαστή: την επιβίωση του υπάρχοντος σάπιου πολιτικού και οικονομικού συστήματος στην πόλη μας, που αυτοί οι ίδιοι υπηρετούν και αναπαράσσουν.

Για να νικήσουν

Το ήθος της αριστεράς

Η αγωνιστική συνέπεια των αριστερών

Για να φυσήξει και στην πόλη μας ο άνεμος της ανατροπής που σαρώνει τη χώρα.

Για τον Δήμο, την πόλη και τα χωριά που μας αξίζουν.

Για να γυρίσουμε όλοι μαζί σελίδα

Για να είναι το Φ.Κ. στη δεύτερη Κυριακή για τη μεγάλη νίκη και την ανατροπή

Για τα Τρίκαλα που οραματιζόμαστε, για τα Τρίκαλα όπως αξίζουν στους τρικαλινούς και τις τρικαλινές και όχι όπως σχεδιάζουν οι μνημονιακοί θιασάρχες και οι τοπικοί τους θιασώτες.

Με την Αριστερά στο Δήμο, στην Κυβέρνηση, Παντού!!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA FK-KENTRIKI5

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή