"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

7 C
Trikala

Δε θα μπει λουκέτο στο Δημοτικό Θέατρο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με την ομόφωνη απόφασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων διατράνωσε εκ νέου τη θέλησή του να συνεχίσει να λειτουργεί το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων. Στη συνεδρίαση της Δευτέρας 16 Φεβρουαρίου 2015, οι δημοτικοί σύμβουλοι συζήτησαν τα υπ’ αριθμόν 28 και 29 θέματα ημερήσιας διάταξης:
– Έγκριση του προϋπολογισμού για το οικονομικό έτος 2015 του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων.
– Λήψη απόφασης για συνέχιση λειτουργίας του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων.
Ως γνωστόν, μια διασταλτική ερμηνεία σχετικής διάταξης, έχει από το φθινόπωρο δημιουργήσει προβλήματα σχετικά με τη συνέχιση λειτουργίας του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων.
Εχουν ήδη γίνει προσπάθειες εξεύρεσης λύσης, που να δικαιώνουν τον Δήμο μας, αλλά προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια οριστική απόφαση.
Για τον λόγο αυτό, αλλά και επειδή χρειάζεται να υπάρξει σταθερό και ξεκαθαρισμένο πλαίσιο λειτουργίας του Δημοτικού Θεάτρου, η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο κατέληξε σε ομόφωνες αποφάσεις.
Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε:
– να συνεχιστεί η λειτουργία του,
– να κοινοποιηθεί η απόφαση στο υπουργείο Εσωτερικών,
– να συγκροτηθεί διαπαραταξιακή επιτροπή, η οποία θα επισκεφθεί τον νέο υπουργό Εσωτερικών και θα του θέσει το ζήτημα.
Και ως επιστέγασμα και επίρρωση όλων αυτών, οι δημοτικοί σύμβουλοι κατά πλειοψηφία ενέκριναν τον προϋπολογισμό λειτουργίας του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων. Ήθελαν, με τον τρόπο αυτόν, να αποδείξουν ότι είναι δυνατή η λειτουργία του και ότι δεν θα απεμπολήσουν το δικαίωμα των τρικαλινών, να απολαμβάνουν τις δράσεις και τις δραστηριότητες που στον τομέα του πολιτισμού προσφέρει επί χρόνια το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων.
Από το γραφείο Τύπου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης