Δε θα ταξιδέψει στη Βραζιλία ο μικρός Jay Reviewed by Momizat on . Η πρόσκληση από την ΕΠΟ έγινε, όμως ο μικρός φίλος του Γιώργου Σαμαρά, ο Τζέι Μπίτι, δε θα ταξιδέψει τελικά στη Βραζιλία. Με μήνυμά του μέσω Facebook, ο πατέρας Η πρόσκληση από την ΕΠΟ έγινε, όμως ο μικρός φίλος του Γιώργου Σαμαρά, ο Τζέι Μπίτι, δε θα ταξιδέψει τελικά στη Βραζιλία. Με μήνυμά του μέσω Facebook, ο πατέρας Rating: 0

Δε θα ταξιδέψει στη Βραζιλία ο μικρός Jay

Δε θα ταξιδέψει στη Βραζιλία ο μικρός Jay

Η πρόσκληση από την ΕΠΟ έγινε, όμως ο μικρός φίλος του Γιώργου Σαμαρά, ο Τζέι Μπίτι, δε θα ταξιδέψει τελικά στη Βραζιλία.

Με μήνυμά του μέσω Facebook, ο πατέρας του Τζέι, Μάρτιν Μπίτι, ευχαριστεί την ΕΠΟ για την πρόσκληση, όμως αναφέρει ότι την ώρα που δέχτηκε το τηλεφώνημα η οικογένεια ήταν ήδη στο αεροδρόμιο, έτοιμη να αναχωρήσει για τις καλοκαιρινές της διακοπές, και ως εκ τούτου δεν μπορεί να αποδεχθεί την πρόσκληση.

Ωστόσο, ο Μπίτι εύχεται καλή επιτυχία στην Εθνική Ελλάδος, ενώ επισυνάπτει και ένα βίντεο, στο οποίο ο μικρός Τζέι απευθύνεται στο Γιώργο Σαμαρά, λέγοντας: «Σε ευχαριστώ Σάμι. Ελπίζω να πάρεις το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν θα είμαι εκεί, αλλά σε αγαπώ πάρα πολύ και ελπίζω να κερδίσετε. Come on Sammy!».

jay

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή