Δημήτρης Βίτσας από τα Τρίκαλα: «Το περίσσευμα καρδιάς των τρικαλινών μας κάνει υπερήφανους» Reviewed by Momizat on . Το περίσσευμα καρδιάς των τρικαλινών, «που μας κάνει υπερήφανους», και την πολύ καλή συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων για τους πρόσφυγες, εκθείασε σήμερα από τα Το περίσσευμα καρδιάς των τρικαλινών, «που μας κάνει υπερήφανους», και την πολύ καλή συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων για τους πρόσφυγες, εκθείασε σήμερα από τα Rating: 0

Δημήτρης Βίτσας από τα Τρίκαλα: «Το περίσσευμα καρδιάς των τρικαλινών μας κάνει υπερήφανους»

Δημήτρης Βίτσας από τα Τρίκαλα: «Το περίσσευμα καρδιάς των τρικαλινών μας κάνει υπερήφανους»

Το περίσσευμα καρδιάς των τρικαλινών, «που μας κάνει υπερήφανους», και την πολύ καλή συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων για τους πρόσφυγες, εκθείασε σήμερα από τα Τρίκαλα ο αναπληρωτής ΥΕΘΑ κ. Δημήτρης Βίτσας.

Ο υπουργός επισκέφθηκε τη δομή φιλοξενίας των προσφύγων και συζήτησε μαζί τους για θέματα που τους απασχολούν. Αλλωστε στις δηλώσεις του τόνισε ότι τα λίγα προβλήματα, που εντοπίζονται στην εστίαση, θα επιλυθούν, όπως ήταν και ο στόχος της συνάντησης.

Δημ. Βίτσας: Θα επιλυθούν τα προβλήματα με την εστίαση στον καταυλισμό

 

Χαρακτήρισε, δε, ως «σταθμό» και ως «καταφύγιο» τη συγκεκριμένη και όλες τις αντίστοιχες δομές, Και ανέφερε ότι στη χώρα μας συνεχίζουμε να παλεύουμε, παρά τις δυσκολίες: Ζητήσαμε αλληλεγγύη από τους λαούς και τώρα την ανταποδίδουμε,  τόνισε. Στο πλαίσιο αυτό τόνισε την πολύ καλή συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων στο ζήτημα των προσφύγων. Και ο Δήμαρχος Τρικκαίων, οποίος επίσης συνομίλησε επί μακρόν με πρόσφυγες, έθεσε συγκεκριμένα αιτήματα, τονίζοντας την ανάγκη βελτιώσεων στον χώρο του τέως σούπερ μάρκετ Ατλάντικ. Συγκεκριμένα, έθεσε τα θέματα
– της ολοκλήρωσης του δικτύου αποχέτευσης για ολόκληρη την περιοχή,
– της επίλυσης θεμάτων ηλεκτροφωτισμού
– της λειτουργίας του λαχανόκηπου
– της ανανέωσης της σύμβασης για τον χώρο, για έναν ακόμη χρόνο, προκειμένου από σταθερότερη βάση να διεκδικηθούν ευρωπαϊκά κονδύλια.
Τα ζητήματα συζητήθηκαν ενώπιον των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κ Παπαδόπουλου και Σιμορέλη, με παρόντες, τον διοικητή της 1ης Στρατιάς αντιστράτηγο Η.  Λεοντάρη, τον διοικητή της ΣΜΥ, ταξίαρχο κ. Γ. Λιάκο και τον διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Δημ. Παρθένη.

Σχόλια (1)

 • γιουργια

  Πάλι έκλεψε την παράσταση ο Χατζηχρήστος!
  Ντυμενος Ελληνική σημαία!
  Στις μεταμφιεσεις ξεπερνά τον Ψεκασμενο !
  Πάλι καλά που ο Σάκης δεν ντυθηκε Βέμπο!

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή