Δημήτρης Γελαλής: Την Κυριακή ο Λαός γράφει ιστορία Reviewed by Momizat on . Για μια ζωή με αξιοπρέπεια! Για ένα καλύτερο Αύριο! Δεν έχουν μείνει παρά λίγα 24ωρα πριν φτάσουμε στις κάλπες και τα μηνύματα του κόσμου δεν χωράνε παρερμηνείε Για μια ζωή με αξιοπρέπεια! Για ένα καλύτερο Αύριο! Δεν έχουν μείνει παρά λίγα 24ωρα πριν φτάσουμε στις κάλπες και τα μηνύματα του κόσμου δεν χωράνε παρερμηνείε Rating: 0

Δημήτρης Γελαλής: Την Κυριακή ο Λαός γράφει ιστορία

Gelalis
Για μια ζωή με αξιοπρέπεια! Για ένα καλύτερο Αύριο!
Δεν έχουν μείνει παρά λίγα 24ωρα πριν φτάσουμε στις κάλπες και τα μηνύματα του κόσμου δεν χωράνε παρερμηνείες: η νίκη της Αριστεράς έρχεται. Ο ελληνικός λαός έχει καταδικάσει τις πολιτικές λιτότητας, θέλει να απαλλαγεί από τη θηλιά των μνημονίων και είναι αυτός που την Κυριακή θα δώσει τη μεγάλη νίκη στο ΣΥΡΙΖΑ που θα του εξασφαλίσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
Στις 25 του Γενάρη ο λαός δίνει την πιο σημαντική μάχη στην ιστορία της μεταπολίτευσης. Οι πολίτες είναι έτοιμοι να αλλάξουν την ροή της ιστορίας και να στηρίξουν μια μεγάλη πολιτική αλλαγή προς όφελος των πολλών έναντι των λίγων. Προς όφελος των εργαζομένων, των μικρομεσαίων, των αγροτών, των νέων, των ανέργων, των συνταξιούχων. Προς όφελος όλων όσων έχουν υποστεί τις βάρβαρες νεοφιλελεύθερες πολιτικές και σήκωσαν το βάρος μιας αδιέξοδης και καταστροφικής πολιτικής.
Με τη μαχητική υποστήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού, ο ΣΥΡΙΖΑ θα εφαρμόσει τις προγραμματικές του επιλογές. Ένα σχέδιο κοινωνικής και οικονομικής ανάκαμψης που αντιμετωπίζει την ανθρωπιστική κρίση, ανακτά την εργασία και εγγυάται την αξιοπρεπή διαβίωση όλων των πολιτών.
Η Ελλάδα, η Δημοκρατία, η Ελευθερία, η Ιστορία, η Αριστερά θα νικήσουν.
tsipras

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή