Δημήτρης Καλαντζής , ο τζέντλεμαν της δρομικής κοινότητας , ο ξανθός άγγελος από τα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on .   Δημήτρης Καλαντζής, ο αγαπητός σε όλους μας αεικίνητος δρομέας «Τζίμης» που αναμένεται να κλέψει για μία ακόμη φορά την παράσταση και στον φετι   Δημήτρης Καλαντζής, ο αγαπητός σε όλους μας αεικίνητος δρομέας «Τζίμης» που αναμένεται να κλέψει για μία ακόμη φορά την παράσταση και στον φετι Rating: 0

Δημήτρης Καλαντζής , ο τζέντλεμαν της δρομικής κοινότητας , ο ξανθός άγγελος από τα Τρίκαλα

Δημήτρης Καλαντζής , ο τζέντλεμαν της δρομικής κοινότητας , ο ξανθός άγγελος από τα Τρίκαλα

 

Δημήτρης Καλαντζής, ο αγαπητός σε όλους μας αεικίνητος δρομέας «Τζίμης» που αναμένεται να κλέψει για μία ακόμη φορά την παράσταση και στον φετινό 37ο Μαραθώνιο της Αθήνας. 

Ο Τζίμης – όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του – είναι ένας… χαρισματικός τύπος ! Εκτός από σπουδαίος αθλητής, είναι ένας άνθρωπος μορφωμένος, με άποψη και γενικότερα ψαγμένος …. με λίγα λόγια είναι ένα από «τα καλύτερα παιδιά» .  Έχει “τρέξει¨μέχρι σήμερα και στους 36 Μαραθωνίους!!

Όπως γράφει ο Στέφανος Αντωνάκης  στο www.runningnews.gr :  Δημήτρης Καλαντζής ο τζέντλεμαν της δρομικής κοινότητας , ο ξανθός άγγελος από τα Τρίκαλα. Από τους πιο παλιούς στο χώρο , διακρίνεται για την εμπειρία του και τη σοφία του. Από τους πιο καλοντυμένους και εμφανίσιμους δρομείς.

Διάσημος ανάμεσα στα άλλη για την ξανθιά χαίτη του και το αρχοντικό του στυλ , έχει τερματίσει αισίως 36 Μαραθωνίους και εύχομαι από καρδιάς να τους εκατοστήσει.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή