Δημήτρης Καπέλας : “Oύτε βήμα πίσω , συνεχίζουμε” Reviewed by Momizat on . Θα ήθελα να ευχαριστήσω απο καρδιάς όσους με στήριξαν με την ψήφο τους, αναγνωρίζοντας τις καθημερινές μάχες που δώσαμε όλοι μαζί, υπερασπιζόμενοι την αξιοπρέπε Θα ήθελα να ευχαριστήσω απο καρδιάς όσους με στήριξαν με την ψήφο τους, αναγνωρίζοντας τις καθημερινές μάχες που δώσαμε όλοι μαζί, υπερασπιζόμενοι την αξιοπρέπε Rating: 0

Δημήτρης Καπέλας : “Oύτε βήμα πίσω , συνεχίζουμε”

Δημήτρης Καπέλας : “Oύτε βήμα πίσω , συνεχίζουμε”

Θα ήθελα να ευχαριστήσω απο καρδιάς όσους με στήριξαν με την ψήφο τους, αναγνωρίζοντας τις καθημερινές μάχες που δώσαμε όλοι μαζί, υπερασπιζόμενοι την αξιοπρέπεια του κάθε συμπολίτη που έπεσε θύμα της μνημονικής κυβερνητικής πολίτικης.
Θεωρώ κορυφαία τιμή την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο νίκης του ΣΥΡΙΖΑ, που σ αυτή την ιστορική στιγμή συνέβαλα κι εγώ για να πραγματοποιηθεί ένα όνειρο δεκαετιών και χιλιάδων αγωνιστών για Κυβέρνηση της Αριστεράς .
Έδωσα μαζί με αγαπημένους συντρόφους ένα αγώνα με μοναδικό κριτήριο το πολίτικο ήθος και τη συλλογικότητα.
Οι 5.204 συμπολίτες που με εμπιστευτήκαν μεγαλώνουν κατά πολύ το βάρος της ευθύνης που αισθάνομαι απέναντί τους να συνεχίσω ακόμα πιο δυνατά για την δικαίωση των αγώνων και των προσδοκιών τους!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή