Δημήτρης Μπάρδας – δίπλωμα κιθάρας με ΑΡΙΣΤΑ και Α΄βραβείο Reviewed by Momizat on . Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 6-6-2015 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων, οι Διπλωματικές εξετάσεις στη Σχολή Κιθάρας του Δημο Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 6-6-2015 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων, οι Διπλωματικές εξετάσεις στη Σχολή Κιθάρας του Δημο Rating: 0

Δημήτρης Μπάρδας – δίπλωμα κιθάρας με ΑΡΙΣΤΑ και Α΄βραβείο

Mpardas Dimitris

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 6-6-2015 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων, οι Διπλωματικές εξετάσεις στη Σχολή Κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων του τμήματος Πολιτισμού-Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων.

Ο σπουδαστής της Σχολής Κιθάρας , Μπάρδας Δημήτριος του Χρήστου της τάξης του κ. Τσιώλη Σπύρου , Καθηγητή Κλασικής Κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων, έλαβε το Δίπλωμα Κιθάρας με ΑΡΙΣΤΑ και Α΄ Βραβείο.
Mpardas Dimitris
Τις Διπλωματικές εξετάσεις στη Σχολή Κιθάρας διενήργησε Εξεταστική Επιτροπή που ορίστηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 95779/2589/1240/822/22-5-2015 απόφασή του και αποτελούνταν από τους καθηγητές:

– Μπίζιου Δήμητρα –Δάφνη, Διευθύντρια Δημοτικού Ωδείου, ως Πρόεδρος
– Τσιώλης Σπύρος , Καθηγητής Κιθάρας Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων
– Καναράς Βασίλειος, Καθηγητής κιθάρας, ΄΄Παναρμόνιου΄΄ Ωδείου Αθηνών
– Μπεχλιβάνογλου Γεώργιος, Καθηγητής κιθάρας ΄΄ Μαδριγάλειος΄΄ Μουσικής Σχολής Κορίνθου
– Ντόντος Σωτήριος , Καθηγητής κιθάρας Ωδείου ΄΄ Κολόβα ΄΄ Τρικάλων
Ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων, παρακολούθησε τις εξετάσεις ο κ. Αγγελάκης Γεώργιος, εκπαιδευτικός μουσικής Α/θμιας εκπαίδευσης, Δημοτικού Σχολείου Φήκης Τρικάλων.

Ο Δημήτρης Μπάρδας, από μικρή ηλικία ξεχώρισε στην κλασική κιθάρα. Έχει λάβει μέρος σε πολλούς πανελλήνιους διαγωνισμούς σε όλη την Ελλάδα, όπου απέσπασε συνολικά 11 βραβεία , ισάριθμα με τις συμμετοχές του. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια από μεγάλους κιθαρίστες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Επίσης έχει δώσει αρκετά ρεσιτάλ και τα τελευταία χρόνια μαζί με τον δάσκαλο του κ Τσιώλη Σπύρο, ως ντουέτο δίνουν αρκετά ρεσιτάλ σε διάφορους χώρους και φεστιβάλ κιθάρας ως καλεσμένοι σε όλη την Ελλάδα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή