Δημήτρης Παπαστεργίου : Δεν είμαι κηδεμόνας των στελεχών της παράταξης μου Reviewed by Momizat on . Τη δική του άποψη για τις επερχόμενες εκλογές της ΝΟΔΕ και τη φημολογία για πολωμένο κλίμα με τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη  εξέφρασε σήμερα στη Λέσχη 9 Τη δική του άποψη για τις επερχόμενες εκλογές της ΝΟΔΕ και τη φημολογία για πολωμένο κλίμα με τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη  εξέφρασε σήμερα στη Λέσχη 9 Rating: 0

Δημήτρης Παπαστεργίου : Δεν είμαι κηδεμόνας των στελεχών της παράταξης μου

Δημήτρης Παπαστεργίου : Δεν είμαι κηδεμόνας των στελεχών της παράταξης μου

Τη δική του άποψη για τις επερχόμενες εκλογές της ΝΟΔΕ και τη φημολογία για πολωμένο κλίμα με τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη  εξέφρασε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου:

« Από την πλευρά του Δήμου δεν υπάρχει καμία κόντρα με τον Αντιπεριφερειάρχη,  δεν ασχολούμαι και δεν με νοιάζει να ασχοληθώ καθόλου με τις εκλογές της ΝΟΔΕ. Δεν πιστεύω ότι το 2018 μπορούμε να ασχολούμαστε με εκλογές κομμάτων σε τοπικό επίπεδο, όλα αυτά μου θυμίζουν παλαιοκομματισμό της δεκαετίας ’80 για το ποιος θα διαφεντεύει τον τόπο και δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

Δεν υπάρχει κανένα ψυχρό κλίμα ανάμεσα σε μένα και τον κ. Μιχαλάκη γιατί έχω πιο σοβαρά πράγματα να κάνω, πιο πολύ με καίει το τι θα κάνουμε με τις σχολές. Είναι ξεπερασμένες πρακτικές και εμένα καθόλου δεν με ενδιαφέρει να παραγοντίσω.

Δεν είμαι κηδεμόνας των στελεχών της παράταξης μου, αν πάρουν  την απόφαση να διεκδικήσουν κάτι θα τους στηρίξω σε φιλικό επίπεδο όπως κι αυτοί στήριξαν εμένα όταν τους χρειάστηκα.

Οπότε, όσον αφορά στο Χρήστο Αναστασίου, αν αποφασίσει επίσημα να κατέβει για πρόεδρος της ΝΟΔΕ προφανώς και θα τον υποστηρίξω.

Κάποιοι πάνε να περάσουν ένα κλίμα πόλωσης για ένα ασήμαντο θέμα και μια ανόητη κατάσταση κατά τη γνώμη μου, και δεν έχει καμία λογική αυτό που πάνε να κάνουν.

Εγώ δεν θα ακολουθήσω αυτό το δρόμο».

Ερωτηθείς ο Δήμαρχος αν υπήρξε αναφορά ότι σε περίπτωση που ο ίδιος εμπλέκεται με τις εσωκομματικές εκλογές τότε ο Χρήστος Μιχαλάκης θα κατεβεί υποψήφιος για το Δήμο Τρικκαίων, απάντησε:

«Δεν ξέρω και δεν απαντώ σε δημοσιεύματα και φημολογίες. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κατέβει όπου θέλει, βουλευτής, νομάρχης…τέτοια προβλήματα στη Δημοκρατία τα χουμε λύσει».

Σχόλια (1)

 • Κάντο όπως ο Τσίπρας

  Τα ίδια λένε όλοι οι Συριζαίοι
  Όλοι την ίδια γλώσσα χρησιμοποιούν.
  Σαν τον Σάκη Παπαδόπουλο που είναι κατά των διορισμών συγγενικών προσώπων και κατά της οικογενειοκρατίας γενικά, αλλά όταν αφορά προσωπικά τον ίδιο το θέμα (λόγο κόρης) είναι υπέρ!!!
  Έτσι και ο Δημαρχάρας μας!
  Ειναι παλαιοκομματισμός της δεκαετίας του 80 η διαδικασία για την τοπική ΝΔ γενικά, αλλά ειδικά παρ’ όλα ταύτα θα ασχοληθεί αφού είναι για τον Κιτσάρα, τον Λάππα και τον Ρόμπα!!!
  Συνεχίζει να μας δουλεύει ψιλό γαζί σαν το Τσίπρα….και χειρότερα!!!
  Τρέξτε πρόβατα στον τσοπάνη να σας βάλει στο μαντρί!!! Μπρρρρρ!!!! Μπεεε!!!

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας