"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Δημήτρης Παπαστεργίου: “Μέσα στον Δεκέμβριο έτοιμο το ψηφιακό πορτοφόλι”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μέσα στον Δεκέμβριο θα είναι έτοιμη η υπηρεσία του ψηφιακού wallet, ενώ το 2027 όλες οι υπηρεσίες του δημοσίου θα είναι ψηφιακές. Αυτό δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

«Το νέο wallet που έρχεται τον Δεκέμβριο με ένα σύνολο υπηρεσιών κυρίως για το αυτοκίνητο, υπηρεσίες που δεν τις είχαμε μέχρι σήμερα και θα λύσουν τα χέρια μας, όπως για παράδειγμα τη βεβαίωση για το ΚΤΕΟ, την ασφάλεια, την άδεια οδήγησης, Προχωράμε ώστε το 2027, όπως έχουμε πει να μην υπάρχει καμία υπηρεσία που θα θέλει φυσική παρουσία.

Η επόμενη μέρα είναι ένα gov.gr, όχι μόνο να βγάζουμε νέες υπηρεσίες, αλλά και να καταργούμε υπηρεσίες ή πιστοποιητικά. Τα μεγάλα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης προχωράνε, μιλάμε για 3 δις έργων μόνο για το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Κύριο μέλημά μας είναι να τρέξουμε πιο γρήγορα αυτά τα έργα ψηφιοποίησης, αλλά και άλλες εφαρμογές προκειμένου να μη χαθεί ούτε ένα ευρώ από αυτές τις σημαντικές για τη χώρα μας επενδύσεις μέσω του Ταμείου ανάκαμψης», όπως ανέφερε ο κ.Παπαστεργίου.

3 ΣΧΟΛΙΑ

      • ” …μιλάμε για 3 δις έργων μόνο για το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης”. Η σημαίνουσα και αξιοπρόσεκτη φράση στο κείμενο. Τώρα εσείς πλακωθείτε, όπως οι οπαδοί της φόρμουλα 1 στο Άμπου Ντάμπι, για το ποιος τρέχει καλύτερα (και τσεπώνει το …λιλί).
        Υ.Γ. ΣΧΟΛΙΟ, οι λουδιστές έδρασαν πριν τον Κολοκοτρώνη, κάτι πιο σύγχρονο έχεις να μας αναφέρεις; Π.χ. γάμος των αγοριών μεταξύ τους; Το ρόχαλο στα μούτρα του αρχηγού σου και μάλιστα από Ινδό; (μπλιάχχχ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης