"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.1 C
Trikala

Δημήτρης Παπαστεργίου : Νομίζω πως δημιουργείται μία πολύ ωραία ιστορία για την περιοχή!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εδώ και καιρό δομούμε μία πρόταση βασισμένη στο μύθο του Ασκληπιού, του Τρικαλινού πρώτου γιατρού της ανθρωπότητας. Από τη μεριά του Κόζιακα πάμε να στήσουμε τον βοτανικό κήπο του Ασκληπιού μαζί με το αντίστοιχο μουσείο του, περιπατητικές διαδρομές μέσα στη φύση αναζητώντας τα βότανά του και δίνουμε κίνητρα σε νέους παραγωγούς ή ομάδες αυτών, για αντίστοιχες στοχευμένες καλλιέργειες.


Μάλιστα οι πρώτες επαφές που είχα χθες στην Αθήνα με εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των σχετικών σκευασμάτων, ήταν πολύ ενθαρρυντικές. Από την άλλη πλευρά, μπαίνουμε σε μία σοβαρή κουβέντα γα την αξιοποίηση της ιαματικής πηγής του Ριζώματος. Σήμερα στα Καμένα Βούρλα, μαζί με 6 άλλους Δήμους που συμμετέχουμε στο Δίκτυο ΔΙΑΜ (ΔΙΑΜ – DIAM) και τον πρόεδρο του Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων Κώστα Βαρλαμίτη, αναζητήσαμε καλές πρακτικές αξιοποίησης, αλλά και τρόπους χρηματοδότησης του όλου εγχειρήματος.

Αν συνυπολογίσουμε τη γειτνίαση με τα Μετέωρα των 2.000.000 τουριστών ετησίως αλλά και τις αδελφοποιήσεις με πόλεις του εξωτερικού, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά θετικό. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η λέξη “ανάπτυξη” τείνει να γίνει ανέκδοτο. Με συγκεκριμένες προτάσεις και μεθοδικές κινήσεις μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.

 

από το f.b δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Από που πηγάζει αυτή η αισιοδοξια ;
    Αυτός κι ο Τσιπρας χαζογελανε χωρίς λόγο.
    Αν υποψιαστω ότι σε μελλοντική κυβέρνηση Κυριάκου θα υπουργοποιηθει θα πεθανω , που έλεγε και η χήρα Μητση του Λακη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης