Δημήτρης Χατζηγάκης: Πρώτα ο άνθρωπος Reviewed by Momizat on . Στο πλαίσιο της πολιτικής του για τη στήριξη του πολίτη και την προώθηση των δομών της κοινωνίας της πόλης μας ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Χατζηγ Στο πλαίσιο της πολιτικής του για τη στήριξη του πολίτη και την προώθηση των δομών της κοινωνίας της πόλης μας ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Χατζηγ Rating: 0

Δημήτρης Χατζηγάκης: Πρώτα ο άνθρωπος

Δημήτρης Χατζηγάκης: Πρώτα ο άνθρωπος

Στο πλαίσιο της πολιτικής του για τη στήριξη του πολίτη και την προώθηση των δομών της κοινωνίας της πόλης μας ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Χατζηγάκης επισκέφθηκε την αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, τις Φυλακές Τρικάλων και την Πυροσβεστική. Στις επισκέψεις του ο κ. Χατζηγάκης είχε την ευκαιρία να αναπτύξει το σχέδιό του για την πόλη και το Δήμο.

Ο κ. Χατζηγάκης επισκέφθηκε επίσης το Νοσοκομείο Τρικάλων και συναντήθηκε με τον διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γιώργο Σουφλιά καθώς επίσης και τον ΟΑΕΔ. Ο Δημήτρης Χατζηγάκης χαρακτηριστικά ανέφερε ότι θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στους ανθρώπους που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στην υγειονομική τους περίθαλψη. Κατά την επίσκεψη του στον ΟΑΕΔ υπογράμμισε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στο σεβασμό και στην εξυπηρέτηση του πολίτη και τόνισε ότι πρέπει να αξιοποιηθούν όλα τα προγράμματα καταπολέμησης της ανεργίας.

xatzigakis1 xatzigakis2 xatzigakis3

Αφήστε το σχόλιο σας