“Δημαρχιακός” καφές για τον Μ. Ταμήλο Reviewed by Momizat on . Το δελτίο Τύπου από το πολιτικό γραφείο του Μιχάλη Ταμήλου δεν αναφέρεται αυτή τη φορά σε κάποια κοινοβουλευτική του δραστηριότητα. Αλλά σε καφέ που ήπιε το πρω Το δελτίο Τύπου από το πολιτικό γραφείο του Μιχάλη Ταμήλου δεν αναφέρεται αυτή τη φορά σε κάποια κοινοβουλευτική του δραστηριότητα. Αλλά σε καφέ που ήπιε το πρω Rating: 0

“Δημαρχιακός” καφές για τον Μ. Ταμήλο

“Δημαρχιακός” καφές για τον Μ. Ταμήλο

Το δελτίο Τύπου από το πολιτικό γραφείο του Μιχάλη Ταμήλου δεν αναφέρεται αυτή τη φορά σε κάποια κοινοβουλευτική του δραστηριότητα. Αλλά σε καφέ που ήπιε το πρωί στη λαϊκή, όπου τον κάλεσαν, όπως αναφέρεται. οι παραγωγοί. Οι οποίοι του έθεσαν ζητήματα και, πάντα σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, αυτοί «με έξυπνο τρόπο επεδίωξαν να διατύπωσαν τις θέσεις τους επί του θέματος της λαϊκής αγοράς». Δηλαδή, ζήτησαν λύση για τα θέματα της λαϊκής. Θεσμικά, σαφώς και ισχύει, αφού παραμένει δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Τρίκαλα – Πόλη Αναφοράς». Η συνάντηση, όμως, ήταν απλώς «έξυπνα» δομημένη από τους παραγωγούς; Εκλογές έρχονται, όλα ανοιχτά είναι…

 

Η ανακοίνωση

Το τι συνέβη στη λαϊκή, περιγράφεται από το δελτίο Τύπου:

tamilos-laiki1«Πρόσκληση για πρωινό καφέ στη Λαϊκή Αγορά των Τρικάλων, δέχθηκε πρωί – πρωί ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος , από τους παραγωγούς της λαϊκής αγοράς, οι οποίοι με αυτό τον έξυπνο τρόπο επεδίωξαν να διατύπωσαν τις θέσεις τους επί του θέματος της λαϊκής αγοράς.

Για το θέμα της λειτουργίας της λαϊκής αγοράς, ο εκπρόσωπος των παραγωγών κ. Παλαύρας, ζήτησε την πλακόστρωση της νησίδας της οδού Σιδηράς Μεραρχίας, προκειμένου να διευκολυνθεί η τοποθέτηση των πάγκων κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μην εμποδίζεται η κυκλοφορία των οχημάτων.

Ο κ. Ταμήλος διατύπωσε την άποψη της παράταξης «Τρίκαλα – Πόλη Αναφοράς», ότι πρέπει να βρεθεί λύση  για τη συνύπαρξη του Αστικού ΚΤΕΛ μαζί με τη λαϊκή αγορά, στο κέντρο της πόλης. Αυτό είναι εφικτό με μικρές παρεμβάσεις στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις.

Σε ό,τι αφορά τη λειτουργία άλλων δύο λαϊκών αγορών που προτείνει η Δημοτική Αρχή στη σχετική διαβούλευση, η άποψη του Συνδυασμού «Τρίκαλα – Πόλη Αναφοράς» είναι ότι στην παρούσα οικονομική κρίση δεν είναι σκόπιμο να γίνουν μεγάλες παρεμβάσεις, με το άνοιγμα άλλων νέων περιφερειακών αγορών, που θα θέσουν σε κίνδυνο την οικονομική βιωσιμότητα των παραγωγών της λαϊκής αγοράς.

Επίσης, οι παραγωγοί ζήτησαν την παρέμβαση του κ. Ταμήλου για το κλάδεμα των δέντρων που εμποδίζουν τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς.

Με την παρέμβαση του κ. Ταμήλου κλήθηκε ο κ. Χελιδώνης, προϊστάμενος της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Τρικκαίων, ο οποίος διαπίστωσε το πρόβλημα και δεσμεύθηκε ότι η Γεωπονική Υπηρεσία θα προβεί άμεσα στο κλάδεμα των δέντρων».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή