ΔΗΜΑΡ για Βενιζέλο: Στο σπίτι όσων διαχειρίζονται τη συντριβή τους δεν μιλάνε για ποσοστά Reviewed by Momizat on .   Με ένα καυστικό σχόλιο απάντησε το γραφείο τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς στις αναφορές του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλου, σε συνέντευξη που παραχώρη   Με ένα καυστικό σχόλιο απάντησε το γραφείο τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς στις αναφορές του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλου, σε συνέντευξη που παραχώρη Rating: 0

ΔΗΜΑΡ για Βενιζέλο: Στο σπίτι όσων διαχειρίζονται τη συντριβή τους δεν μιλάνε για ποσοστά

ΔΗΜΑΡ για Βενιζέλο: Στο σπίτι όσων διαχειρίζονται τη συντριβή τους δεν μιλάνε για ποσοστά

 

Με ένα καυστικό σχόλιο απάντησε το γραφείο τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς στις αναφορές του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Δευτέρας στο δελτίο ειδήσεων του MEGA. Ο κ.Βενιζέλος αναφέρθηκε στην ΔΗΜΑΡ λέγοντας ότι ξεκίνησε ως «συμπαθητική» αλλά κατέληξε να έχει καταγράψει την ιστορική της καμπύλη, εννοώντας ότι θα έχει χαμηλά ποσοστά στις εκλογές. Μάλιστα άφησε νέες αιχμές κατά του κόμματος Παπανδρέου, λέγοντας πως το παράδειγμα της ΔΗΜΑΡ είναι πολύ διδακτικό για όσους φιλοδοξούν να την υποκαταστήσουν.
Στην ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς, επισημαίνεται:
«Ο «καημός» του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τη Δημοκρατική Αριστερά είναι απολύτως κατανοητός, αφού δεν θελήσαμε να συμβάλουμε, όπως εκείνος φιλοδοξούσε, στο σχέδιο μετατόπισης της κεντροαριστεράς στην κεντροδεξιά» τόνισε σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ και καταλήγει προειδοποιώντας: «Ας προσέχει ωστόσο τα περί μειώσεως μεγεθών, «εξαερώσεων» και άλλων συναφών που εσχάτως συνηθίζει. Στο σπίτι όσων διαχειρίζονται τη συντριβή των κομμάτων τους, δεν μιλάνε για ποσοστά».

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή