ΔΗΜΑΡ: Εισήγηση για αυτόνομο κάθοδο από ΕΕ και ΚΟ Reviewed by Momizat on . Να εισηγηθεί στην Κεντρική Επιτροπή και στο Διαρκές Συνέδριο  την αυτόνομη κάθοδο  κάθοδο του κόμματος, εξαντλώντας  όλα τα περιθώρια συνεργασίας με το χώρο της Να εισηγηθεί στην Κεντρική Επιτροπή και στο Διαρκές Συνέδριο  την αυτόνομη κάθοδο  κάθοδο του κόμματος, εξαντλώντας  όλα τα περιθώρια συνεργασίας με το χώρο της Rating: 0

ΔΗΜΑΡ: Εισήγηση για αυτόνομο κάθοδο από ΕΕ και ΚΟ

ΔΗΜΑΡ: Εισήγηση για αυτόνομο κάθοδο από ΕΕ και ΚΟ

Να εισηγηθεί στην Κεντρική Επιτροπή και στο Διαρκές Συνέδριο  την αυτόνομη κάθοδο  κάθοδο του κόμματος, εξαντλώντας  όλα τα περιθώρια συνεργασίας με το χώρο της πολιτικής οικολογίας, αποφάσισαν η Εκτελεστική Επιτροπή και η Κοινοβουλευτική Ομάδα  της ΔΗΜΑΡ κατά την αποψινή τους συνεδρίαση.

Το Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και το Διαρκές Συνέδριο της ΔΗΜΑΡ με θέμα την εκλογική τακτική του κόμματος, στην αίθουσα «Cine Κεραμεικός», Κεραμεικού 58, Αθήνα.

Η έναρξη των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής και του Διαρκούς Συνεδρίου θα γίνει το Σάββατο 3 Ιανουαρίου, ώρα 12:00 με την ομιλία του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή