ΔΗΜΑΡ: Μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο δεν σημαίνει νεοφιλελεύθερες εμμονές Reviewed by Momizat on . «Η Δημοκρατική Αριστερά ζητά την αποσύνδεση της διοικητικής μεταρρύθμισης από οριζόντιες απολύσεις. Η ανασυγκρότηση του δημόσιου τομέα με αξιολόγηση και αναβάθμ «Η Δημοκρατική Αριστερά ζητά την αποσύνδεση της διοικητικής μεταρρύθμισης από οριζόντιες απολύσεις. Η ανασυγκρότηση του δημόσιου τομέα με αξιολόγηση και αναβάθμ Rating: 0

ΔΗΜΑΡ: Μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο δεν σημαίνει νεοφιλελεύθερες εμμονές

ΔΗΜΑΡ: Μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο δεν σημαίνει νεοφιλελεύθερες εμμονές

«Η Δημοκρατική Αριστερά ζητά την αποσύνδεση της διοικητικής μεταρρύθμισης από οριζόντιες απολύσεις. Η ανασυγκρότηση του δημόσιου τομέα με αξιολόγηση και αναβάθμιση των δομών και των λειτουργιών είναι αναγκαίο να πραγματοποιηθεί με σεβασμό στο κράτος δικαίου, με σχέδιο και έλεγχο απόδοσης, αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας, λειτουργικό και τεχνολογικό εκσυγχρονισμό.

Η λειτουργική και παραγωγική ανασυγκρότηση του δημόσιου τομέα είναι αναγκαία συνθήκη για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Η ΔΗΜΑΡ, έχει κατ’ επανάληψη τονίσει ότι τάσσεται υπέρ των μεταρρυθμίσεων και των αλλαγών που κινούνται σε αυτή την κατεύθυνση. Διαφωνεί ωστόσο ριζικά, όταν υπό τον μανδύα των μεταρρυθμίσεων, «κρύβονται»  νεοφιλελεύθερες εμμονές που καταλήγουν σε απορρυθμίσεις.»

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή