ΔΗΜΑΡ: «Οχι» στην ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ και με ψήφο Reviewed by Momizat on . Οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς καταψήφισαν και τα πέντε άρθρα, κατά τη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας του σχεδίου νόμου για την ιδιωτικοποίηση του Οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς καταψήφισαν και τα πέντε άρθρα, κατά τη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας του σχεδίου νόμου για την ιδιωτικοποίηση του Rating: 0

ΔΗΜΑΡ: «Οχι» στην ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ και με ψήφο

ΔΗΜΑΡ: «Οχι» στην ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ και με ψήφο

Οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς καταψήφισαν και τα πέντε άρθρα, κατά τη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας του σχεδίου νόμου για την ιδιωτικοποίηση του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) Α.Ε.

Η ΔΗΜΑΡ, έχει ταχθεί κατά της ιδιωτικοποίησης του ΑΔΜΗΕ Α.Ε. καθώς, το μόνο που εξυπηρετεί είναι το ιδιωτικό μονοπώλιο. Για άλλη μια φορά τονίζει ότι η πώληση του οργανισμού δεν απορρέει από καμία μνημονιακή υποχρέωση ή κοινοτική οδηγία.

Η κυβέρνηση οφείλει να προστατεύσει τους καταναλωτές και να μην ιδιωτικοποιήσει τη διαχείριση των δικτύων ενέργειας της χώρας.

Αθήνα,  06/02/2014

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή