ΔΗΜΑΡ Τρικάλων: Αλλαξαν γραμματέα, θα αλλάξουν τακτική και στρατηγική; Reviewed by Momizat on . "Αποκαθήλωση" γραμματέα στη ΔΗΜΑΡ Τρικάλων, απουσία δημόσιας τοποθέτησης από τη ΝΕ για το αποτέλεσμα     Χωρίς να γίνεται ούτε μία αναφορά στα αίτια τ "Αποκαθήλωση" γραμματέα στη ΔΗΜΑΡ Τρικάλων, απουσία δημόσιας τοποθέτησης από τη ΝΕ για το αποτέλεσμα     Χωρίς να γίνεται ούτε μία αναφορά στα αίτια τ Rating: 0

ΔΗΜΑΡ Τρικάλων: Αλλαξαν γραμματέα, θα αλλάξουν τακτική και στρατηγική;

ΔΗΜΑΡ Τρικάλων: Αλλαξαν γραμματέα, θα αλλάξουν τακτική και στρατηγική;

“Αποκαθήλωση” γραμματέα στη ΔΗΜΑΡ Τρικάλων, απουσία δημόσιας τοποθέτησης από τη ΝΕ για το αποτέλεσμα

 

 

Χωρίς να γίνεται ούτε μία αναφορά στα αίτια της απώλειας περίπου 4000 ψήφων στον νομό Τρικάλων, χωρίς να αναφέρεται λέξη για το αν υπάρχουν ευθύνες και για τις ήττες Λάππα – Σακελλαρίου, χωρίς να λέγεται κάτι για το θετικό αποτέλεσμα της υποψηφιότητας Τσιλιμίγκα, η ΔΗΜΑΡ Τρικάλων αλλάζει γρμματέα.
Σε κείμενο που εστάλη από τη Νομαρχιακή Επιτροπή, αναφέρεται ότι έγινε συζήτηση για το εκλογικό αποτέλεσμα – αλλά εμείς δεν θα το μάθουμε ποτέ επισήμως.
Αντιθέτως, μαθαίνουμε ότι αλλάζει ο γραμματέας και στη θέση του Κ. Παππά ψηφίστηκε ο Παν. Τσιάρας, ομόφωνα. Η αλλαγή έγινε, διότι “η αυτόνομη και δυνατή παρουσία της ΔΗΜ.ΑΡ αποτελεί την απάντηση της Ευρωπαϊκής ανανεωτικής αριστεράς στα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που μαστίζουν τόσο τους λαούς της Ευρώπης όσο και την χώρα μας λόγω των ασκούμενων νεοφιλελεύθερων πολιτικών”.
Ετσι, ο νέος γραμματέας – και ηλικιακώς, με δράση ήδη στον Οδοντιατρικό Σύλλογο, ως πρόεδρός του – “θα συντονίσει στο εξής αυτή την προσπάθεια”.
Θα περίμενε κανείς, να υπάρχει και απολογισμός της Νομαρχιακής, και απολογισμός του τέως γραμματέα. Δυστυχώς, μαθαίνουμε μόνο για την αλλαγή προσώπου και για μια γενκή τοποθέτηση για το τι θέλει να κάνει η ΔΗΜΑΡ.
Λίγη περισσότερη εξωστρέφεια, δεν βλάπτει.
Θανάσης Μιχαλάκης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή