ΔΗΜΑΡ Τρικάλων: Επίκαιρο το ΟΧΙ στον φασισμό και στον ναζισμό Reviewed by Momizat on . Το «όχι» στον φασισμό και στον ναζισμό, 73 χρόνια μετά, είναι επίκαιρο. Στη χώρα που πλήρωσε με χιλιάδες νεκρούς τον αντιφασιστικό αγώνα, σηκώνουν κεφάλι οι νοσ Το «όχι» στον φασισμό και στον ναζισμό, 73 χρόνια μετά, είναι επίκαιρο. Στη χώρα που πλήρωσε με χιλιάδες νεκρούς τον αντιφασιστικό αγώνα, σηκώνουν κεφάλι οι νοσ Rating: 0

ΔΗΜΑΡ Τρικάλων: Επίκαιρο το ΟΧΙ στον φασισμό και στον ναζισμό

ΔΗΜΑΡ Τρικάλων: Επίκαιρο το ΟΧΙ στον φασισμό και στον ναζισμό

Το «όχι» στον φασισμό και στον ναζισμό, 73 χρόνια μετά, είναι επίκαιρο. Στη χώρα που πλήρωσε με χιλιάδες νεκρούς τον αντιφασιστικό αγώνα, σηκώνουν κεφάλι οι νοσταλγοί του Χίτλερ.

Οι δημοκρατικοί πολίτες, ο προοδευτικός κόσμος δεν θα επιτρέψουν την αναβίωση εικόνων από το σκοτεινό παρελθόν, θα υψώσουν τείχος απέναντι στο ρατσιστικό μίσος και στη φασιστική δράση.

Όλοι έχουμε υποχρέωση απέναντι στις νεότερες γενιές να υπερασπιστούμε τη δημοκρατία, την ελευθερία και την αξιοπρέπεια που πλήττεται τα τελευταία χρόνια από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης των πολιτών λόγω των ασκούμενων πολιτικών για πολλές δεκαετίες.

 

26/10/2013

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή