"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9 C
Trikala

ΔΗΜΑΡ Τρικάλων: Συνεχίζουμε!

lafarm

Σχετικά άρθρα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το πέρας του 3ου Συνεδρίου της ΔΗΜΑΡ βρήκε το κόμμα πιο ενωμένο από ποτέ.
Οι αναταράξεις και οι αμφισημίες που αναπτύχθηκαν μετά το αρνητικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών συζητήθηκαν μεταξύ των συνέδρων, σε αρκετές περιπτώσεις σε έντονο κλίμα και αποσβέστηκαν.
Παρά τις διαφορετικές σκέψεις και αναλύσεις οι σύνεδροι κατέληξαν στα εξής συμπεράσματα:
– Τη με μεγάλη πλειοψηφία ανανέωση της εμπιστοσύνης του σώματος στο πρόσωπο του Προέδρου κ. Φώτη Κουβέλη.
– Την αυτονομία της ΔΗΜΑΡ ως το κόμμα που εκπροσωπεί την ανανεωτική ευρωπαϊκή αριστερά, σε αντίθεση με τις νεοφιλελεύθερες και λαϊκίστικες πολιτικές.
– Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι αλλαγές του καταστατικού.
– Αποφασίστηκε ομόφωνα η απόρριψη της πρότασης για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και η αυτοδύναμη κάθοδος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.
– Σκοπός της ΔΗΜΑΡ είναι να αποτελέσει τη χρήσιμη προοδευτική πρόταση εξουσίας στις ασκούμενες αντιλαϊκές και συντηρητικές πολιτικές για μια νέα διακυβέρνηση της χώρας με προοδευτικό πρόσημο.

Επιπρόσθετα συνεδρίασε η νέα Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ, η οποία είναι ανανεωμένη κατά 53% σε σχέση με την Ε.Ε. που είχε προκύψει μετά από το δεύτερο συνέδριο. Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες του κόμματος με βάση τις αποφάσεις του Συνεδρίου και ενημέρωσε για τις τρέχουσες εξελίξεις. Ο Γραμματέας της Κ.Ε., Θανάσης Θεοχαρόπουλος εισηγήθηκε τον προγραμματισμό δράσης του κόμματος για την επόμενη περίοδο. Η εισήγηση περιλάμβανε, τον τρόπο που θα προωθηθεί το άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνία με ειδικές θεματικές εκδηλώσεις σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο και πρωτοβουλίες με πολιτικές θέσεις, εστιασμένες σε συγκεκριμένες ομάδες ενδιαφέροντος. Επιπρόσθετα αποφασίσθηκε η διάρθρωση σε τομείς με κατανομή αρμοδιοτήτων στα μέλη της Ε.Ε.
Όσον αφορά τη Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων η εκλογή τριών (3) μελών της στην ΚΕ επιβεβαίωσε τη θετική συλλογική δουλειά και αποτέλεσε επιβράβευση των προσπαθειών όλων των μελών της σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο για την αναδιάρθωσή της.

Στη Συνέλευση της Νομαρχιακής που έγινε την Τετάρτη 22/10 υπερψηφίστηκαν οι αποφάσεις του 3ου Συνεδρίου του κόμματος, επιβεβαιώθηκε εκ νέου η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Γραμματέα και αποφασίστηκαν οι προσεχείς δράσεις για την ανάκαμψη του κόμματος.

Όλοι μαζί με ενότητα προχωράμε.

ΝΕ ΔΗΜΑΡ Τρικάλων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης