"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

31.3 C
Trikala

Ιατρικός Σύλλογος Τρικάλων: Δημιουργήθηκαν τα πρώτα συντονιστικά τμήματα από πλευράς των φορέων λειτουργών Υγείας.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση φορέων με συνδιοργανωτές το Δήμο Τρικκαίων και τον Ιατρικό Σύλλογο Τρικάλων. Έγινε η αρχή για ένα πρώτο συντονισμό.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δημιουργήθηκαν τα πρώτα συντονιστικά τμήματα από πλευράς των φορέων λειτουργών Υγείας. Αυτά θα επικοινωνούν με το κεντρικό συντονιστικό του δήμου στη δομή φιλοξενίας,όπου βρίσκονται υπάλληλοι του δήμου,εθελοντές και ο Ερυθρός Σταυρός,για όποια ανάγκη προκύψει:

πρώτες βοήθειες, πρωτοβάθμια φροντίδα,ψυχολογική υποστήριξη, φαρμακευτική μέριμνα και μέριμνα δημόσιας και υγειονομικής φροντίδας.

Παραβρέθηκαν γιατροί,νοσηλευτές,φαρμακοποιοι φροντιστες,φυσιοθεραπευτες, φοιτητές διαφόρων ειδικοτήτων και απλοί πολίτες εθελοντές.

Σήμερα το απόγευμα στις 5μμ στην αίθουσα Μαρκελος του πνευματικού κέντρου Τρικάλων η ομάδα ΙΑΣΙΣ , ειδικά εκπαιδευμένη στη διαχείρηση κρίσεων και καταστροφών θα πραγματοποιήσει εκπαίδευση στους εθελοντές πολίτες ώστε να μπορούν να παράσχουν βοήθεια στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις πλημμύρες. Οποίος ενδιαφέρεται για εθελοντική δράση ας δώσει το παρόν

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι γιατροί βρίσκονται στη μάχη και στα χωριά 4 ημέρες τουλάχιστον.Αμα θέλατε μπορούσατε να βοηθήσετε χωρίς φωτογραφίες και ψευτοσυσκεψεις και να είσαστε ήδη στη μάχη…Με ένα τηλεφώνημα μπορείτε να βρείτε που χρειάζεται βοήθεια όπως το βρήκαν και οι άλλοι.Αιντε από κει.Μια ζωή ψευτοφινετσα και φουμαρα.

  2. Ώστε δημιουργήθηκαν τα πρώτα συντονιστικά τμήματα από πλευράς των φορέων λειτουργών Υγείας; Τι μου λέτε; Άντε με το καλό και στα δεύτερα!
    ΥΣ: Ωραίες φωτογραφίες!

  3. Από όλους αυτούς που παρευρέθηκαν στην συνάντηση “των φορέων”,κανένας δεν είχε καμμία σχέση με την αντιμετώπιση της βιβλικής καταστροφής..μαζεύτηκαν όλοι οι αργόσχολοι και οι ψηφοσυλλέκτες ..αν λοιπόν θέλουν κάποιοι να βοηθήσουν, ας βάλουν καμμιά ποδιά και ας αφήσουν τα ταξιδάκια και τις fatsimaristikes δημόσιες εμφανίσεις και να έλθουν δουλέψουν στο νοσοκομείο ..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης