Δημοπρατείται το αναψυκτήριο στο Μουσείο Τσιτσάνη Reviewed by Momizat on . Την ερχόμενη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου δημοπρατείται το αναψυκτήριο που βρίσκεται στην αυλή του Μουσείου Τσιτσάνη στις παλιές φυλακές.  Η αναμόρφωση του κτιρίου τω Την ερχόμενη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου δημοπρατείται το αναψυκτήριο που βρίσκεται στην αυλή του Μουσείου Τσιτσάνη στις παλιές φυλακές.  Η αναμόρφωση του κτιρίου τω Rating: 0

Δημοπρατείται το αναψυκτήριο στο Μουσείο Τσιτσάνη

Δημοπρατείται το αναψυκτήριο στο Μουσείο Τσιτσάνη

Την ερχόμενη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου δημοπρατείται το αναψυκτήριο που βρίσκεται στην αυλή του Μουσείου Τσιτσάνη στις παλιές φυλακές. 
Η αναμόρφωση του κτιρίου των παλιών φυλακών, η λειτουργία του “Μουσείου Τσιτσάνη”, καθώς και η ανάδειξη του Οθωμανικού Λουτρού στο ισόγειο του κτιρίου μαζί με την ανάπλαση του πάρκου, έκαναν την ευρύτερη περιοχή σημείο αναφοράς για τους Τρικαλινούς και τους επισκέπτες της πόλης. 
Η λειτουργία του αναψυκτηρίου θα είναι μια ακόμα επιλογή για τους Τρικαλινούς, τους επισκέπτες, καθώς και τους θεατές των εκδηλώσεων που θα μπορούν να απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους όλες τις ώρες της ημέρας σε ένα πανέμορφο και με έντονη πολιτιστική δραστηριότητα περιβάλλον.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή