Δημοπρατείται το 2015 η ηλεκτροκίνηση Reviewed by Momizat on . Ευχάριστα νέα για την ηλεκτροκίνηση στη Θεσσαλία. Η ΕΡΓΟΣΕ προωθεί τη δημοπράτηση των τμημάτων Λάρισα-Βόλος και Παλαιοφάρσαλος-Καλαμπάκα μέσα στο 2015, καθώς εν Ευχάριστα νέα για την ηλεκτροκίνηση στη Θεσσαλία. Η ΕΡΓΟΣΕ προωθεί τη δημοπράτηση των τμημάτων Λάρισα-Βόλος και Παλαιοφάρσαλος-Καλαμπάκα μέσα στο 2015, καθώς εν Rating: 0

Δημοπρατείται το 2015 η ηλεκτροκίνηση

Δημοπρατείται το 2015 η ηλεκτροκίνηση

Ευχάριστα νέα για την ηλεκτροκίνηση στη Θεσσαλία. Η ΕΡΓΟΣΕ προωθεί τη δημοπράτηση των τμημάτων Λάρισα-Βόλος και Παλαιοφάρσαλος-Καλαμπάκα μέσα στο 2015, καθώς εντάσσονται στο ΠΕΠ Θεσσαλίας.

Ο μεγάλος στόχος είναι μέχρι τα τέλη του 2017 να έχουν ολοκληρωθεί τα έργα και το ηλεκτροκίνητο τρένο να μπορεί να φτάνει μέχρι την περιοχή των Μετεώρων.

Η εργολαβία για το τμήμα Παλαιοφάρσαλος-Καλαμπάκα έρχεται να ολοκληρώσει τα έργα εκσυγχρονισμού που πραγματοποιήθηκαν προ δεκαετίας. Στο τμήμα αυτό, μήκους 80χλμ, θα γίνει εγκατάσταση ηλεκτροκίνησης, τηλεδιοίκησης και σηματοδότησης.

Η εξοικονόμηση για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα είναι πολύ μεγάλη και τα ευεργετικά αποτελέσματα θα μπορέσουν να φάνουν άμεσα με την μετατροπή των δρομολογίων σε κερδοφόρα άρα και με μεγαλύτερη πυκνότητα…

Εφ. Ενημέρωση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή