"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

24.6 C
Trikala

Δημοσιογράφος, αστυνομικός και τώρα…υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Λαρισαίων!

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Με λιγότερο από δύο μήνες να απομένουν για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου και κάνοντας μια περιήγηση στη γειτονική μας Λάρισα, μία από τις υποψηφιότητες που ξεχωρίζουν και πρέπει να σταθούμε είναι και αυτή του Δημήτρη Πανδρεμμένου, ο οποίος δοκιμάζει την τύχη του για πρώτη φορά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Η Λάρισα που μας αξίζει!», με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Λαρισαίων, Θανάση Μαμάκο.

Άνθρωπος πολυπράγμων, δραστήριος, ευφυής και με εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ, ο Δημήτρης Πανδρεμμένος επιδιώκει να αφήσει το δικό του αποτύπωμα στα κοινά της Λάρισας, με το συγκροτημένο του λόγο και την κατάρτισή του, έχοντας ως υπόβαθρο τις πανεπιστημιακές του σπουδές στον τομέα της Δημοσιογραφίας και των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, την εμπειρία του από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας όπου υπηρετεί ως αστυνομικός.

Βέβαια, ο ίδιος θα μπορούσε να μας τα πει αυτά και σε καμιά δεκαριά ξένες γλώσσες, αλλά η μετριοπάθειά του σίγουρα θα τον εμπόδιζε. Από εμάς, καλή επιτυχία στον Δημήτρη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης